Ångkraft 1830


Tillbaka i en tid präglad av ånga tåg: Ta din Lokführerhut, öppna upp järnvägslinjer och bygga stationer.

Ångkraften 1830 är ett gratis spel som du kan spela på olika plattformar. Så du antingen din smartphone eller surfplatta till hands eller om du zockst som vanligt på din dator. För HTML5-baserade spel är att installera du varken plug-ins eller andra nedladdningar är nödvändiga.

Evenemanget äger rum i Europa. hittar du framför 30 nivåer på en karta, den fria låsa dig steg för steg. Oavsett vilken spelnivå du befinner dig i online-spelet Ångkraft 1830 bygga dig en egen järnväg imperium. Du börjar först och främst för att sätta de första järnvägarna och bygga tågstationer. Då naturligtvis tåg har här, annars gör alla dina ansträngningar lite känsla. För ditt projekt, men du kommer också att behöva resurser som du behöver för att höja sig själv. Vid gång du slår ett litet område i en blomstrande stad där allt är exakt rätt. Men du kommer bara att lyckas om godstransporter löper smidigt och järnvägsnätet har helt och effektivt utökas. i Free-to-Play Game Ångkraft 1830 väntar på dig en blandning av tids strategi och simulering, alltid i fokus för ångtåg.

Förutom Europas karta Steam Power erbjuder dig 1,830 slumpmässigt genererade kartor. Även där är det viktigt för dig att stabilisera de ekonomiska cyklerna i en stad för att göra järnvägen och transportvaror. Se till att du skickas till, du viftar troféer för enastående framgång och en plats i toppen av rankingen. Här behöver du inte alltid spela för dig ensam, eftersom spelet hittar du ett kooperativ flerspelarläge där du sätter ditt öde inte ensam, men tillsammans med andra spelare på prov.