mega~~POS=TRUNC


Borgmästare sökes! Bygga en stad, hantera ekonomi klokt och se till att det finns tillräckligt med allt är i dina Megapolis.

Först av allt, inte mycket händer i din egen stad. Som borgmästare, börjar du mycket liten. Så det betyder att du börjar med en liten, oexploaterat område. Men det är inte så illa, eftersom det är enbart upp till dig att bygga en enorm metropol - naturligtvis, till din smak.

En stor stad enligt dina idéer

i fri stad spel Megapolis Du kan välja detta över 500 byggnader och attraktioner att välja mellan. Således är det möjligt att du kan skapa en unik storstad att det finns så en andra gång. Som en stad Mr väntar otaliga uppgifter. Det bästa är att det finns belöningar för dig för varje bemästrat uppgift. I Megapolis är dock inte bara skönheten i din stad, och slutligen livet självt måste löpa smidigt. Till exempel människor vill lätt ta sig från A till B utan ström går också ingenting. Vid eventuella metropol inkluderar järnvägsstationer, hamnar och flygplatser förr eller senare. I denna byggnad spel för Facebook och mobila enheter, det är din stora mål att omvandla en initialt liten stad i en imponerande metropol. men du kan bara med stor möda och känsla för detaljer. Då skyskrapor uppstå i asiatiska megastäder, medeltida stil eller stranden känsla som i Kalifornien. Eller allt på en gång!

Samarbete över stadens gränser

Gradvis du utöka din stad och bebaust andra områden, så stämningen tar dig skapa en metropol intill havet! Dessutom har du möjlighet att arbeta med borgmästarna i din närliggande städer i den fria mobilspelet Megapolis. Söt och aktiva grannar är mycket hjälpsam i Megapolis att gå framåt snabbare - till exempel genom sin aushelft du varandra med resurser.