stigande Cities


Stadsplanering, geniala strategier och ekonomisk utveckling - som borgmästare väntar många uppgifter i Bigpoint webbläsarspel Rising Cities.

Taktiska färdigheter och ett öppet öra för den oro som befolkningen efterfrågas, eftersom Rising Cities du står inför den stora utmaningen att hantera sina egna metropol.

Du skapar din stad från ingenstans och börjar med ett relativt litet område.

Så småningom du bygga nya byggnader, locka fler invånare i växande stad. Beroende på hur du gör ditt jobb som borgmästare, till din by förvandlas till en kraftfull ekonomiskt område med industriområden eller i en grön oas av välbefinnande.

Från kusten!

Du ser: Efter en kort tid platsen rinner ut, så att du investerar i din stad snart i sin förstoring. Nya byggnader, parker, fabriker och vägar gäller det att bygga för att göra plats för fler invånare. Det verschlägt första invånarna i din "Rising Cities" -Metropole till kusten. Där du sätter på fiske objekt och placera eleganta lägenheter har utsikt över kallt vatten.

Malocher, kapitalister och studerande

men i din stad, är det inte bara viktigt för att producera olika typer av tillgångar och skapa lönsamma handelsförbindelser. Yttrandena och önskemål era medborgare är det i stigande Cities att tillfredsställa samt. Förutom en fabrik eller i ett konkret landskap ingen vill leva, så du behöver lite skicklighet och framåtblickande stadsplanering, så att en mega-stad är i tyst stad där både boende och näringsidkare också vilja lösa. En hälsosam mix av olika invånare typer är också nödvändigt, eftersom var och en av dem kommer med en särskild bonus därför. du laga inkomsterna över uthyrning av dina byggnader och är väl förberedda för framtida investeringar.

Var uppmärksam på budgeten för din stad. En jämn balans mellan de olika intressen är den grundläggande förutsättning för en framgångsrik framtid i Stadsbyggarspel. Med tillräckligt livsrum för dina invånare, besökarnas händer i transportplanering och krissäker industriellt centrum av en levande storstad, ingenting står i vägen.