anno nätet


Den prisbelönta byggnad spel serien bara spela i webbläsaren. I fri Anno Online du uppleva vad det innebär att härska över ett folk.

I webbläsaren spelet Anno Online, kommer du att tas tillbaka till den avlägsna tid av medeltiden. Du erbaust du ditt eget rike och gå till stora upptäckts rida. Spelare som redan är bekant med Anno serien kommer snabbt hitta sin väg, men också nykomlingar introduceras med ett lättförståeligt handledning snabbt i världen av Anno. Anno webbläsarspel bygger grafiskt och mekaniskt att spela på PC-spelet Anno 1404, men har flera viktiga skillnader att framgångsrikt laddade titeln. Eftersom Anno Online spela i en levande online-världen, det ni människor, tillsammans med tusentals andra spelare. Samarbete, handel och samarbete i detta online spel är nyckeln till framgång.

Alltid bra av patienterna i utsikt

Som härskare över sin egen ö, är det upp till dig i den fria webbläsarspel Anno online för att etablera alltmer krävande ekonomiska cykler och växa ett blomstrande imperium från några gårdar. Du börjar den ekonomiska simulering spel på en obebodd ö. Vi måste göra dem nu till din framtida rike. Börja med en marknad, några gårdar och små saker som behöver din population för det dagliga livet. Det finns många resurser tillgängliga för dig om du kan lyssna på människorna i ditt rike och svara på deras behov. Är dina människor glada, de producerar mer och attrahera nya invånare.

anno nätet

I din stad mycket pågår.

Så småningom kommer du låsa upp nya typer av byggnader och fri ermöglichst det dina avdelningar att utvecklas: från bönder till hantverkare, vidare till handlaren och så småningom stigande adeln. Ju mer din stad utvecklas, desto mer vill uttrycka dina motiv och mer komplicerade uppgifter som väntar du är. Utropstecken du på ett problem som du bör acceptera dig. du tar hand om de behov (till exempel önskan om vissa kläder eller företagsnamn) i din befolkning, kommer det att vara möjligt för dig snart en imponerande metropol på fötter. Så vara ett slags linjal, en tyrann du inte kommer att gå långt i Anno Online.

anno nätet

På gårdar du producerar mat.

Av nya öar!

Dina medborgare är alla finsmakare och vill fina örter för ännu mer delikat mat, men detta finns inte på ön? tid att upptäcka nya världar: med hemgjorda fartyg gör du uppe sedan att utforska nya marker och vinna för ditt företag. Andra öar kan ha ovanlig malm eller grogrund för hampa, som du tidigare kunde få tag på endast genom ett utbyte med andra spelare. Utvecklingen av ytterligare öar är en logistisk utmaning, men med tillräckligt ambition och en stark ekonomi i ryggen kommer du att kunna ställa in sin egen transportnätet, vilket kommer att öppna dörrarna för dig att en ännu större imperium.

anno nätet

Utforska okända öar!

Fredlig ekonomisk simulering med en valfri PvP

I simuleringen spelet Anno Online, du är en modell diplomat, som man kan välja att göra det i den verkliga världen. Krig och erövringar inte på er dagordning. Ditt område du förstora med fredliga prospektering och utveckling av nya öar. Den välbefinnande ditt folk du tjäna en hel del tålamod, en klok huvud och hårt arbete. Du behöver du göra och inte oroa sig för att en tornado sveper dina invånare taken på huvudet eller en flodvåg plötsligt gör din marknad under vattnet - bygga fred i ditt rike och ta hand om bara om dig och dina invånare! Här byggnaden, producerar och agerar i förgrunden.

anno nätet

På fält du bygger på grönsaker och spannmål.

Är det allt, men i det långa loppet för tråkigt, har du ännu inte kasta dig in i striden med PvE alternativet (spelare mot miljön) alternativ - helt frivilligt, hantera fredsälskande spelare sin ö som vanligt. I PvE, är det viktigt att skydda haven från pirater och erövra nya öar. En handledning introduktion till konsten att krigföring. Sedan kan du avgöra om du kan bygga örlogsfartyg och dra för generösa belöningar till krig.

anno nätet

Vid den port du samordna handeln med varor och upptäcktsfärder.

Alltid finns det vänliga gemenskap Anno Online. Även om du är ensam härskare över ditt rike, men vad anledning att inte ge dig råd från tid till tid med andra ledare? För detta är en chattfunktion. Där kan du nå till andra spelare eller för att kontakta presentatörer om du har fastnat gång eller nästan allt under solen vill chatta. Även med spelproblem du står en moderator åt sidan.

anno nätet

Imponerande byggnad dekorera ditt rike.

Anno Online spela gratis direkt i webbläsaren

Anno Online körs utan långa väntetider direkt i din webbläsare. Liksom med andra flash-baserade webbläsarspel utgivare Ubisoft (The Settlers Online) behöver du inte program besvärliga att ladda ner eller installera, men kan omedelbart efter registrering med Uplay konto lossiedeln. Anno Online är helt gratis att spela och ger dig roligt för många månader.