tågstationen


Njut av den lyxiga livet av en förmögen järnvägen magnat. I järnvägsstation du klättra en stor för att göra affärer på banan.

Från de första ånglok till diesel och ellok till moderna tåg i modern tid - i mobil och online-spel Tågstation järnvägs fans kommer att få sina kostnader.

Kul för unga och gamla

Fascinationen för frustande järn hästar kan hittas lika mellan unga och gamla. I järnvägen Game tågstationen kan du njuta denna passion till sina hjärtan innehåll. Vare sig som en tyst beundrare eller dedicerade samlare av modelljärnvägar spelar ingen större roll. Men konstruktion strateger Non förkärlek för järnväg essensen av ekonomiska och transportsimulering är desillusionerade något.

När hela världen

I järnvägsstation du bygger en egen järnvägsstation, den weiterentwickelst du bit för bit och ausbaust. Genom avtal med andra företagare och handel du erwirtschaftest du de medel som behövs för att komma igång som en järnväg ägare. Dina funktioner du skickar till hela världen, förbi väderkvarnar, berg med snötäckta toppar eller urbana kanjoner skyskrapor. Stål i San Francisco, bensin till Rio de Janeiro eller London, du bestämmer ensam var och hur du gör vinst.

Diesel eller maglev?

I järnvägsstation finns det fyra olika typer av tåg: ångmaskiner, dieseldrivna lok, elektriska fordon och den magnetiska levitation. Beroende på vilken typ du använder, ni olika bonusar, såsom ytterligare erfarenhet eller vinstmarginaler, användning. Gold tjänar du i första hand genom att transportera passagerare och post. Med transport av varor och produkter du uppfyller kontrakt och kan avancera din station. Du är också speciella vagnar finns som du kan håva in en massa erfarenhetspoäng.

Vad som gör detta Zugspiel är den mångfald av autentiska tåg. Lokala och internationella modeller från varje epok av järnvägshistoria kan hittas på vägen till toppen av rankingen. Funktioner såsom:

  • VR klass L Triple
  • Acela CP
  • BR Class 50
  • SNCB Class 77

I Trainstaition ett lämpligt lok för alla. Spelet börjar du antingen direkt i webbläsaren på din dator eller om du får själv tablett app för iPad och Android-enheter i varje butik.