lula nätet


Bygg ett stort företag imperium och bump dina konkurrenter från marknaden genom att titta befriedigst önskningar dina kunder i Lula på nätet.

Skapa en vuxen underhållning imperium

Lula, den virtuella tyska erotiska stjärna av 90-talet är tillbaka, nu som stjärnan i sin webbläsare spel av densamma.

Du måste hjälpa henne den här gången för att bygga en helt erotiska imperium. Här kan du börja mycket liten och arbeta dig uppåt på karriärstegen, bit för bit tills du har gjort en miljon dollar tillverkningsföretag i förgrunden av den globala erotik marknaden.

göra korta filmer pengar

I början du bakar i Ekonomisk simulering Lula Online ganska små rullar, för din startkapital är inte särskilt hög. Så du vänder kortfilmer eller producerar snabba foto uppslag. För detta engagera början kostnads ​​skådespelerskor som gör några krav, ge dem en liten leksak i handen och oro för en romantisk atmosfär för att göra dem att känna sig bekväma snabbt. Med den första pengar du så småningom bygga en professionell foto och filmstudio att lansera högkvalitativa produktioner. Den tillhörande hemsida får inte saknas. Plats möjliggjorde en tekniker så att rusa inte orsakar servern att krascha.

tillfredsställelse betalar

Så småningom du utöka ditt kontor och arbetsytor, sedan utrusta dina anställda från att använda exklusiv utrustning, frågar ibland manliga skådespelare och betala dem i enlighet med deras arbete. Dessutom får du också ta hand om den fysiska välbefinnande för kvinnor i Lula på nätet. Beroende utarbeta filmproduktioner och nöjdare de anställda, desto mer pengar spola filmer och foton i dina kassakistor. För särskilt framgångsrika filmer, naturligtvis, får du olika resultat och visar dina konkurrenter där gummit möter vägen och som faktiskt är ansvarig.