Den 4: e uppenbarelse


Multiplayer rollspel där du upplever fantastiska äventyr i rollen som du väljer. En äldre MMORPG som fortfarande samlar många fans runt.

Den 4: e uppenbarelsen tar dig in i en fantasivärld med många spännande utmaningar. I denna värld, många troll, rånare baroner, troll och skelett beläget, som vill göra ditt liv till ett helvete. De befolkar hur terrorisera motorvägar och göra något för dig att göra din väg så svårt som möjligt.

Tidigt i spelet kan du spela rollen av trollkarlen, krigare eller Amazon. På bara två minuter du har skapat din individuella karaktär och kan starta spelet. Vid behov kan du välja en annan karaktär utan spelet långa behöva stanna i resten av matchen från den 4: e uppenbarelse.

Under spelets gång du reser genom de tre stora ön världar Althea och kommer att uppfylla det många andra spelare. Du kan ersätta dig med dem eller bilda en gemenskap med några av dem att kämpa tillsammans mot de farliga monster. För dig är starkare tillsammans än ensamma kan uppnå mer i striderna.

På individ måste passera endast en liten chans i den 4: e uppenbarelse. Gör dig redo för en hel del spännande äventyr och tuffa matcher. Tyngdpunkten i den 4: e uppenbarelse är om kampen. Ta reda på om du är upp till de krav och möta dina fiender med mod och kämpaglöd.