goalunited PRO


Som leder av en fotballklubb du trenger å gjøre hendene fulle. Dette heller ikke endre på goalunited PRO, den nye versjonen av nettspillene.

Enten du allerede har din fotball forlegen vokset i goalunited flittig over plenen eller aldri har hatt noe å gjøre med sportsspill Travian Games - i goalunited PRO du tar på deg rollen som en motivert trener og leder samtidig og begynner først ved små, komme seg ut til svært store. I goalunited etterfølger venter deg optimalisert spillet operasjoner og funksjoner samt et oppfrisket grensesnitt. Et annet særtrekk er fotball manager vil du være i stand til å spille, ikke bare på hjemme-PC, men også på smarttelefonen eller nettbrettet på farten - når du vil, uansett hvor du er også for øyeblikket leser. Dette gjør at du kan se når som helst etter at fotballspillere vist alle prosesser i spillet eller muligens enda en gang utføre noen endringer. Tross alt, er det din jobb som klubbleder for å sikre jevn prosesser - enten i trening, stadion utvidelse eller fastlåste forhandlingene.

Se opp for nye talenter

Når du har funnet en klubb, gjør du deg selv fra å motta aktuelle spillere inn på laget. For hver av kicker ser du en generell informasjon, formaliteter kontrakt ferdigheter og mer. Så du bestemmer hver fotballspiller rett i øynene og kan, om hvem du kan i fremtiden kanskje gi avkall på og hvilke av dine spillere er viktig. I overgangsmarkedet verdt det for deg også, nå og slutte med det igjen. Når laget ditt er, går du for det første spillet, der kicker for å konkurrere i det valgte du lineup. Har du noen gang ikke føler meg som en rangert kamp i goalunited PRO, så du prøve lykken i en vennskapskamp. Avhengig av hvordan en slik kamp starter, bør du deretter opplæringsplan for å revidere igjen og se, ønsker å oppnå det ferdighetspoeng spilleren, du neste.

Men i sports spill du febrilsk med ikke bare på banen, men også i forhandlinger med sponsorer. Tross alt, du som leder ikke hode for enda herumzuplagen deg med økonomiske bekymringer. Takk til målene for sesongen funksjonene du vil også aldri miste fokus for hele arbeidet ute av syne.