FIFA 15 Ultimate Team mobil


På plenen, spillerne gjør sitt beste. Men med FIFA 15 Ultimate Team du bringe spillet til det vakre spillet til et helt nytt nivå.

År etter år, fotballfans venter på neste FIFA tittelen for å marsjere med gjeldende kickere på feltet. Mens noen spillere for FIFA 15 versjon for Xbox 360, PS3, PS4, Xbox One. Wii, 3DS, PS Vita eller tilgang til PC, kan du introdusere deg selv i free-to-play mobilspillet prøve.

Spille fotball, hvor og når du vil

FIFA 15 Ultimate Team er tilgjengelig for Android og iOS smarttelefon eller for din Windows Phone. Spillet av den populære Ultimate Team-modusen, som du kjenner fra full pris spillet, optimalisert for berøringskontroller. Å skyte, alt fra en enkel tørk. Så du påvirket banen og skjøt fart og prøve å få runde inn på torget. Fordi du ikke bare trenere, men kan også gripe inn i den aktuelle kampen inn i kampen for å kanskje få seier i siste minutt. Gjennom baller, taktisk dribling og skudd på mål - du har ballen er alltid under kontroll, nesten ikke kan gå galt. Bare Kan du ikke vant til den typiske mobile spill kontrolleren, tilbyr Electronic Arts muligheten til å koble valgt kontrolleren for mobile enheter.

innhold i fleng

Mer enn 10.000 spillere fra over 500 lag du finner i free-to-play mobilspillet FIFA 15 Ultimate Team før du spiller i 30 ligaer. Tenk deg et team av ditt valg sammen og forberede spillerne før neste kamp. Hver gang er det mulig for deg å gjøre taktiske erstatninger lurt å tilpasse strategi og mer. Klarer laget ditt til å mestre et spill etter hverandre, bland deg, for eksempel i Bundesliga eller Premier League veldig høyt oppe med punk og testet i spill i uken. Bevis dine ferdigheter som coach og støtte stor profesjonell idrettsutøver i løpet av de korte spilløkter! Du vil snart være i stand til å feire den første sesongen suksess i FIFA 15 Ultimate Team.