Allods nätet


Ge dig ut i Allods Online på en resa genom universum Sarnaut. Välj om du vill kämpa för ligan eller riket.

I nedladdningsbart spel Allods nätet Skriv fraktioner som ligger i krig med varandra under många år, fortsätter berättelsen. Dussintals klasser och raser kämpar dagligen för överlevnad. Du själv spelar en av dessa tecken, är ansvariga för anpassa din karaktär med hjälp av de många inställningsmöjligheter och sedan kasta dig in i äventyret.

Livet i Allods Online är allt annat än enkel. Med lite skicklighet kommer du att upptäcka mysterier yttre rymden och lösa mysteriet. Dessa pussel kretsar kring den stora katastrof som ägde rum för länge sedan: Planeten Sarnaut är uppdelat i flera skärvor (den så kallade Allods), och nu sväva i rymden genom området.

Mer än 1500 uppdrag som skall uppfyllas i Allods Online. Långsiktig roliga är som garanteras. Du har möjlighet att slåss på marken mot andra spelare eller onda varelser och bör stå på stora striderna, naturligtvis så mycket som möjligt för att förbereda sig.

den nedladdningsbart spel Allods Online ger dig möjlighet att bygga din egen rymdskepp. Du kan använda den för att flyga genom rymden, stjäla från andra spelare och uppleva många äventyr, men också försvara dig. Vara starkare i kampen mot andra fartyg och försöker som möjligt för att stöta på några pirater, eftersom detta oseriösa kärlek att råna andra byte.

Kampen mot gigantiska demoner från yttre rymden och bevisa dina färdigheter i de ämnen som skall lösas Quests. Allods Online erbjuder kul - även på lång sikt.