Liga av änglar 2


De attraktiva änglar är tillbaka. Men denna gång i en ännu farligare uppdrag. De behöver ert stöd. Är du redo?

Upplev den andra delen av ligan av änglar serien! Uppföljaren till succé anime Browser spel ligger i linje med den första grenen av RPG varumärke och berättar historien om den sexiga ängel på. dyka in Liga av änglar 2 i en stor fantasivärld, och erfarenhet på sidan av övernaturliga varelser många spännande och utmanande äventyr! Lurar i varje hörn nya uppdrag som måste träffa dig om du vill rädda världen från undergång.

Använd kraften i änglar!

Men innan du helt einsteigst i äventyret av rollspel, är valet av en lämplig karaktär, som en hjälte på dagordningen. Antalet änglar som du kan utnyttja för dina syften, regelbundet fylls på av utvecklare Youzu Interactive. du kan både din hjälte och de insamlade enheterna 2 att kontinuerligt förbättra över League of Angels, som du använder resurser som du får som belöning för att vinna matcher.

Du kan förbättra olika attribut fantasi kämpar och betona din egen spelstil. nya änglar lägga till dig din armé, lagts till av dig hennes nederlag i strid. Andra användbara enheter såsom mäktiga strids husdjur, kan du vinna och lägga till den i din arbetsgrupp i spelet händelser.

Liga av änglar 2

Ta på demoner!

Tävla mot spelare och datormotståndare!

Bortsett från historien, du är naturligtvis i League of Angels 2 också flera andra spellägen finns. Du gillar att spela mot andra? Testa dina kunskaper i PvP spellägen! Är din önskade spelstil mer i området PvE, som också är inte ett problem. I det här fallet tar dig den med monster och mörka änglaväsen som kontrolleras av AI på. Det är helt upp till dig hur du vill njuta av spelet. Det är viktigt i alla fall en skicklig lagsammansättning. Bara om du lyckas, Lokala och långväga kämpe, skador återförsäljare och healer smart att kombinera, har du en chans att gå segrande ur möten med allt kraftfullare fiender. 

Liga av änglar 2

Gör dig redo för mäktiga bossar.

spelbara utan nedladdning direkt från webbläsaren

Till skillnad från den första delen av ligan av änglar 2 har en Chic 3D-grafik och massor av visuella effekter, att vara stolt och låt spelvärlden i högsta grad levande. Du kan LoA 2 spela direkt i webbläsaren är inte nödvändigt tidigare nedladdning. Naturligtvis är det som tidigare titel till en F2P online-spel som passar dig gratis.