Pou


Du ønsker alltid ønsket en helt spesiell pet ha? Deretter bør du se Pou. En slik skapning du har sikkert aldri sett.

Pou er ... så hva er egentlig Pou? Det er klart at som hovedpersonen med samme navn Mobilspill ie. Selv om det ser ut som en liten haug, men i virkeligheten er det en svært behandles Alien pet det er bare å kose og ikke muffelt. Hvis du bestemmer deg for å ta over ansvaret for den lille skapningen, har du en ny venn som dag ut og dag inn, følger du på kort tid. Ved tending godt til din protesjé, mate ham hver dag og pflegst er Pou bli svært store. Som din egen pet endelig ser ut er opp til deg. I smarttelefonen spillet finner du utallige forskjellige tilbehør som du individualisierst din protesjé. Foruten glass, parykker og hatter du kjøpe en hel antrekk, slips Pou deretter inn i. Innen du låse opp spesielle prestasjoner i mobilspillet, selv spesielle spesielle elementer spiller inn.

Men ikke bare trivsel Pou er i sentrum for handlingen, og til slutt bør du også ha mye moro. Derfor, ta deg din venn og ta fatt med ham ut i frisk luft. Hvem ønsker å sitte dag etter dag i ditt eget hjem, som taket faller et ja på hodet! Utenfor, vil du oppleve forskjellige opplevelser med Pou. Enten skateboarding og kjøring, fotballkamper eller mange andre aktiviteter - så raskt kommer til å ikke gå lei. Med all action, men du må ikke miste av syne myntene. Overalt gullkroner er skjult, bør du ikke la det gå gjennom fingrene deg.

Den mobilspill Pou er tilgjengelig for både iPhone og iPad, samt Android-enheter. Android-versjonen kan du gratis laste ned fra Google Play, mens iOS versjon 1.79 euro (per april 2014) har til Shell ut.