Paradise Bay


Velkommen til øya dine drømmer! In Paradise går Bay alt hånd i hånd når både beboere og dyr låne en hånd.

Mobile slappe

I den kalde vinteren lengsel er spesielt stor for avstanden. Unge og gamle lengter å slappe av på sandstranden og sprut i det kjølige vannet. I slike mobile spill som Paradise Bay akkurat dette er mulig hele året. Og det er ikke engang koblet til en lang reise, høye kostnader eller irriterende pakkeposer. Solbrenthet faren er ikke her uansett. I Paradise Bay, en free-to-play mobilspillet Konge, befinner du deg på en tropisk øy igjen, hvor du kan det du går. Lazy dorma i en hengekøye er ikke en av dine viktigste oppgaver, for du er ansvarlig for utviklingen av øya. Fra tropiske oppdatering av landet omgitt av et turkis hav du oppretter et blomstrende område hvor det er godt å leve.

Et paradis som hermacht hva

Du plantet på ulike drivhus og spør lokale dyr, ivrig etter å hjelpe deg med innhøstingen. Noen planter kan vokse bare under visse forutsetninger og trives hodet er derfor nødvendig når du gjør deg selv til nøye planlegging av øya design. La den ganske dekorasjoner ikke ignorere, fordi en eller annen iøynefallende låter alle innbyggere lykkelig. Alle de forskjellige ressurser av øya du bruker for videre prosessering og be henne alle slags elementer som du lønnsomt selge i markedet eller ved hjelp av seg selv. Bygg til flere og flere bygninger og se hvordan din stykke land å vokse til en imponerende imperium. I mellomtiden begi deg til dykkestedet og hold for verdifulle skatter ut.

Paradise Bay er et spill for Android-enheter og iPhone og iPad som kjører iOS versjon 7.0. Appen er utgitt av King (Candy Crush Saga) som en free-to-play mobile spill. En versjon for Windows 10 finnes.