Imperia nätet


I en värld av Imperia Online bördan av kronan kan delas eller inte! Möt ditt beslut.

Det är en mörk och grym tid då lycka med de mäktiga män, och den högra påstås med svärd. I denna värld full av förrädiska grannar och ambitiös linjal måste du gå bortom dina enkla början och du arbeta fram en kraftcentrum.

Många händer arbete

Samla lojala undersåtar, låt dem arbeta för dig, och lägga grunden för ditt imperium. Hårda arbetstagare slet i skattkammare; som forskare kommer att undersöka teknik som krävs för att ge fördelar för dig; effektiva spioner roaming det land där du kan ta för dig nya områden.

Bekanta dig med mycket folk vid hovet och använda sina egenskaper till din fördel. En klok regulator är till brädden fylla din kassa, en modig allmänhet kan vända tabellerna även i en hopplös kamp.

Men observera: Du är inte ensam i denna värld av strategi spel och många vill bli erövrarna skramlar sina sablar i dina portar. Försiktighet rekommenderas! Bygga ett slott och bygga höga och stabila väggar. Och om det inte räcker - skapa allianser med dina betrodda vänner. Om en man kan falla, kommer en stark broderskap framhärda. Skuldra vid skuldra med dina allierade du ska träna arméer, erövra nya territorier och delta i blodiga strider mot gemensamma fiender. Stapla upp rikedom och makt på, utöka ditt inflytande och när slutet på en epok närmar sig - förbereda dig för den ultimata utmaningen Imperia nätet innan!

Ultimate degel av krig

Händelsen "härskare riket" är smältdegeln kommer att sätta dina kunskaper och mod på prov av krig. Arméer kommer att förgås, är slott falla, och fälten blir röd med blod fallit när mäktiga allianser drabbar samman i den slutliga kampen om makten i riket. När dimman skingras endast värdig stannar och resten är damm på sidorna av historia Imperia Online.