uppbådare War


En värld av små monster och söta varelser väntar dig i uppbådare kriget. Konkurrera med dem i spännande uppdrag eller PvP arenor.

i detta gratis fightingspel och RPG du upptäcker en färgglad värld, men slut på mana kristaller. kämpar därför viktiga clunkers bryter ut överallt. Så att hela inte körs utom kontroll, beslutades att vinnaren av himlen Arena måste besluta om kristaller. Du känner också arenan kämpar ringde och så ditt äventyr börjar som ett monster tränare.

i Uppbådare War: Sky Arena kan du upptäcka 800 olika typer av varelser. Men för varje du behöver rätt "tillkalla roll", så att djuren till föreställningar alls. Din första följeslagare ges till dig. Alla andra roller du får som belöning för en kamp.

Tre element i rock-papper-sax systemet

Monstren inte får är en Hellhound, men ibland är det en söt älva eller en fet ängla varelser som du kan träna. Så olika som de kan vara, som alla tilldelas en av tre delar vatten, eld och vind. Varje element har sina styrkor och svagheter som behöver veta för att få en taktisk fördel i strid. Obs: Vatten slår eld, slår eld vind, slår vind vatten. Genom runor och power-ups du nivå din kämpe hög, vilket gör dem mer och mer.

Tillsammans och mot varandra

Dessa starka följeslagare du desperat behöver för kommande uppdrag till turbaserade strider i RPG. Bara för konflikterna i PvP arena, så om du tävlar mot andra spelare, behöver du en välbalanserad lag. Form guilder att få kontakt med dina vänner och dela tips om de bästa monster. Bara om du tränar din trollade varelser hårt och är medvetna om kamp sina talanger, du vinnarna av Sky Arena i uppbådare kriget.