Tanki nätet


Fire! Utan att behöva ladda ner och få tillgång till hinder du blir tanki online slagfältet och visa alla vad som finns i dig.

i fri webbläsarspel Tanki nätet kommer att gå i korta rundor mot riktiga spelare. Du styr en tredimensionell miljö en tank över berg och dal, alltid på jakt efter dina motståndare. Hinder och buskar ger gott om utrymme att hitta dig själv söker besvärlig följeslagare täckning och planerar ett bakhåll. Denna korta paus du verkligen behövs men.

Över hela kartan, kryssrutor, redo att hålla överraskningar för dig:

  • reparations lådor: Generera 200 skydds punkter per sekund och minska effekterna av frost och brand i 2 sekunder
  • dubbelt skydd: Skyddet av tanken kommer att fördubblas under 45 sekunder
  • dubbel skada: Du bedöma 45 sekunder vid dubbel skada
  • acceleration: Den maximala hastigheten av din tank ökar i 45 sekunder
  • landmina: En extra vapen som du kan sätta direkt under dig och tillfogar 120-240 skador på fienden om han går om det

Om du tanki online spel och se en fiende tank, bo på bästa alltid i rörelse och eld från full rör.

Tanki nätet

Ihop med andra spelare!

Om du skickade du flyttar runt platserna med power-ups, kan du säkra en avgörande fördel i kampen för att besegra envis motståndare.

Lätt att lära, svårt att bemästra

Om din första åkattraktioner och strider inte varit lyckligt, låt oss inte hänga huvudet! Ett brett utbud av ammunition och många förbättringar som vapen, kör piedestaler och andra mikro förbättringar tillgängliga för dig att ta din tanki online karriär i attacken.

Tanki nätet

Även i snön blir det hennes höga.

betalas uppgraderingar med kristaller, som du antingen kan köpa eller samla på tanki online över tiden. Så du kan successivt fortsätta att förbättra och stiger upp vinnaren på slagfälten i ditt stål odjuret.

Team upp med andra tanki online spelare att vara permanent segerrik i tank strider. Som medlem i en grupp som du kan hämnas och dessutom lära sig ett trick eller två upp i kriget spelet överlägsen tank förare. Tillsammans du ge dig spännande lag strider, bygga samarbeten allt längre och känn dig som ett namn bland alla spelare från Tanki Online.

Tanki nätet

Med rätt strategi för ditt lag mot motståndare.

Tanki online spela och klättra till toppen av rankingen

Beroende på hur framgångsrik du agerar i varje omgång, du får poäng i det militära rankingsystem i spelet. Beroende kan från din totala poäng glädjas på kampanjer och starkare versioner av stridsfordon. Ju högre militära rang, desto bättre är vapen och uppgraderingar till din tank. I actionspelet tanki online så att du kan hålla klättra högre pinnar i karriärstegen och trumf i de olika spellägen.

Tanki nätet

Skydda din flagga från fiendens angrepp!

Sammantaget kan man klättra 30 olika leden i Tanki Online. Från nybörjare och enkel soldat på korpral, sergeant, sergeant, löjtnant till general eller den högsta ranking: För 30: e plats, generalissimus, totalt 1.400.000 erfarenhetspoäng krävs - är så orolig för långsiktig motivation i tanki online spel !

Ett flertal lägen är tillgängliga

Förutom normala rundor i stil med "alla mot alla" där alla mot alla och slagfältet för att den enorma kaos, kan du även i lägen "kontrollpunkter" och "Capture the Flag" bevisa dina kunskaper. I båda lägena det gäller att göra erövringar för hans team - antingen kontrollpunkter som distribueras på kortet, eller flagga motståndaren.

Tanki nätet

Den nya matchmaking som ska testas fram till torsdag klockan 16.

Alternativt kan du placera dig själv i multiplayer spel tillsammans med dina vänner i "team Deathmatch" utmaningen att flytta till andra grupper i striden. Här lagspel mellan dig och dina lagkamrater är det viktigaste.

Även om du nu har en önskan att komma in i din personliga stål koloss med kedjor för att samla segrar, erfarenhetspoäng, kristaller och uppgraderingar till din följeslagare, då inte vänta längre och ändå börja idag för att spela gratis i Tanki Online.

Och om du inte kan få ut av snabba åtgärder nog, men önskar en mer krävande grafik, grop dina färdigheter i uppföljaren Tanki X visat!