Naruto nätet


Du är en stor anime fan, men du behöver inte en matchande spel för du hittade? Men sedan dyka in i världen av Naruto Online!

Du ville Naruto någonsin vill gratis och uppleva webbläsaren utan att behöva acceptera en lång nedladdning? Då är du helt rätt. stå i Naruto nätet riskerna tillsammans med de populära karaktärerna vara den bästa ninja någonsin! Ingen tvekan om att Naruto Uzumaki spelar en viktig roll i denna anime spel. att glida in i rollen som den berömda hjälte, är dock inte möjligt. fem nya karaktärer var i stället för denna MMORPG skapas som blandning sömlöst i Naruto universum.

Alla hjältar är!

Har du väljer att vara en hjälte, äventyr som rymmer många överraskningar för dig börjar. Naruto Uzumaki vill bli Hokage. Längs vägen, men hans bästa vän Sasuke får problem och ovanpå att fred kommer att återställas. Så det finns mycket att göra i det här spelet. Placera ett team tillsammans från olika krigare, varje fullgöra olika uppgifter på slagfältet och försöker ge berättelsen en bra utgångspunkt!

Naruto nätet

Du möter i Naruto Online välbekanta tecken från anime.

Kombinera olika kampstilar

Under ditt äventyr lär du dig de olika färdigheter och förbättra dina stridsfärdigheter. För att rensa Kombinera Nin-Jutsu, Gen-Jutsu och eremiten läget dina motståndare med kraftfulla attacker ur vägen. Beroende på vilka tecken du har i din grupp och hur de ser på sig själva, de kombinationer faller ut starkare eller svagare. Endast med rätt strategi och rätt team du kommer att segra.

Naruto nätet

Då och då visas Kyubi.

Enkel eller multiplayer? Du bestämmer!

I Naruto Online du upplever kapitel den officiella Naruto historien. Här besöker på resan olika platser som verkar du kallas finsmakare. Bland annat handlar det om i byn Konoha. Du vet handlingen i anime redan utantill? Sedan stängde själv tillsammans med vänner och kamp enorma bossar World och utforska gruppen Dungeons!

Den nödvändiga äkthet Naruto skapare Masashi Kishimoto, som deltar aktivt i utvecklingen av spelet ger.