Lyhyt eväs: Hitman – Sniper


napsahtaa&# 039; sinun kiikarikivääri ja jalkojen&# 039; olet etsimässä. Oikealla hetkellä painat Hitman: Sniper liipaisimesta ...

Kun muutama vuosi sitten Hitman - Absolution tuli markkinoille, Square Enix oli ajatus edistää pelin run ilmainen Vorbestellerbonus. Kanssa ns Hitman Sniper Challenge pelaajat tarjottiin mahdollisuutta saada maistaa ennen pelin ja siten kuroa odotusaika ennen julkaisua. Nyt konsepti tuodaan jälleen, mutta tällä kertaa pelin mobiililaitteille käyttöjärjestelmien Android ja iOS. Vastoin aiemmin ilmoitetun Hitman ei: Sniper ole tullut vapaa-to-play otsikko. Kuten Hitman Go noin viisi euroa on gelöhnt.

Lataa sovellus ilmaiseksinapsahtaa&# 039; sinun kiikarikivääri ja jalkojen&# 039; olet etsimässä. Oikealla hetkellä painat Hitman: Sniper liipaisimesta ...Lataa sovellus ilmaiseksinapsahtaa&# 039; sinun kiikarikivääri ja jalkojen&# 039; olet etsimässä. Oikealla hetkellä painat Hitman: Sniper liipaisimesta ...Lataa sovellus ilmaiseksinapsahtaa&# 039; sinun kiikarikivääri ja jalkojen&# 039; olet etsimässä. Oikealla hetkellä painat Hitman: Sniper liipaisimesta ...Lataa sovellus ilmaiseksinapsahtaa&# 039; sinun kiikarikivääri ja jalkojen&# 039; olet etsimässä. Oikealla hetkellä painat Hitman: Sniper liipaisimesta ...Lataa sovellus ilmaiseksinapsahtaa&# 039; sinun kiikarikivääri ja jalkojen&# 039; olet etsimässä. Oikealla hetkellä painat Hitman: Sniper liipaisimesta ...

Muutama hermoja raastava tuntia rannikolla

Tapahtumapaikalle tämä aika ei ole korkea kerrostalo Chicagossa, mutta idyllinen korkean teknologian huvila viehättävä lahden Montenegron. Kuten hitman agentti 47 Olen vaanivat ja saada erilaisia ​​työpaikkoja, jotka täytyy tehdä se minun virasto. Enimmäkseen se irtoaa tietyn tavoitetason. Villa puolestaan ​​täynnä toimintaa. Jotkut asiakkaat juhlia, toiset keskustella tärkeä liiketoiminnan ja monet partygoer on hauskaa hieman tyttö. Välillä läsnäolijat olivat paljon rikollisia ja turvamiehiä piilottaa, joten minun täytyy aina pitää silmät auki ja mieluummin odota hetki pidempään ja se abpasse täydellisellä hetkellä.

Koska tuntija Hitman Sniper Challenge tiedän heti, miten tuulen tässä Mobile juoksupelin, ja mitä minun pitäisi katsoa pelin. Sitä paitsi minun päätavoite voin ensi tehtäviä ei laiminlyödä, koska ilman tehtävä ei pidetä ohi. Muun muassa tämä voi olla erityinen kohde pisteet saada sulakerasiaan räjähtää tai asettaa erityisiä edellytyksiä, kuten tappaminen headshot kun henkilö on käynnissä. Helpoin tapa havainnollistaa tätä esimerkillistä työtä.

Ote elämän Killer:

Tehtäväni on mies nimeltä Markus Krug pois - kanssa päähän ammuttu, tämä on rajoitus! Kautta laajuutta minun kivääri katson kohtauksen tarkasti. Olen vaikutuksen minuun kävelymatkat ja yrittää ennakoida näkökenttää. Hitaasti valtasuontani kasvaessa tähtäin liikkuu jatkuvasti ympäri ja sormien kosketusnäytöllä hieman kostea. Hetken kuluttua luin minun uhrata, mutta sitä ympäröivät vartijat. Nyt on aika minun pysyä rauhallisena ja odottaa oikeaa aikaa. Kun hän on matkalla ulos jättäen hänen henkivartijansa hetkeksi yksin, olen tarttua tilaisuuteen. Nopea tökätä kosketusnäytöllä ja virtuaalisen peruuttamisen taaksepäin nopeasti. Seuraavassa hetkessä näen valtavan verilähde alueelle asettuu takana uhrauksia seinät, lattia ja ikkunat. On hyvin jännittyneinä Villa, mutta minun tehtäväni on päättynyt, eikä kenelläkään ole mitään käsitystä siitä, missä laukaus tuli ja että minä olen syyllinen. Hetken kuluttua minulla on debriefing.

Parempia laitteita - korkeampi arvosana

Koska tämän, noin 150 työpaikkaa pelaamasta Montenegron rannikolla. Tätä seuraa lyhyt tiedotustilaisuus ja riippuen siitä, kuinka onnistunut olin, se on kotoisin hiiltä tai komponentteja kivääriä. On 13 näiden väkipyssy joka voi myös ostaa. Pitkän aikavälin motivaatio on kuitenkin tarjota globaaleja rankingissa, johon voin verrata maissa Contract Killers kaikkialta. on aina pieniä yksityiskohtia sen ympärille, joten minun täytyy kiinnittää huomiota jatkuvasti uutta muuttuvat lisäksi Villa ja.

Vaikutelma väijyä puoli tuntia:

Hitman: Sniper voi liukastua minulle ihoon sopimuksen tappaja. Minun täytyy sammuttaa strategisella ja varovaisesti eri tavoitteet ja noudattaa sivutehtäviä. Hetken kuluttua peli oli tarttui minuun, jälleen. Ohjaus toimii hyvin kohtalainen säätö ajan. Kuitenkin tabletti on paljon parempi pelata kuin älypuhelin, koska isompi sormi on, sitä enemmän hän salannut toimintaa. Schade on oikeastaan ​​vain, että on olemassa vain yksi paikka. Niin kaunis Montenegro myös näyttää hieman erilaisia ​​olisi varmasti tehnyt otsikko ei vähene.