Hitman – Sniper: aloittelija Vinkkejä Young KillerKaikki eivät ole syntynyt salamurhaaja. Erityisesti nuoria, pyrkivä rikolliset usein vielä ohjaava käsi. Vain niille etsivät että erityistä jotain olemme koonneet muutamia vinkkejä ja niksejä, kun Mobile Game Hitman: Sniper juhlii nopea ensimmäinen onnistumisia:

  • Tutustu tilauksia tarkasti. Pää- ja tavoitteet siten, että järjestys pidetään onnistuneena on täytyttävä.
  • Lopullinen pistemäärä on ensinnäkin ole niin tärkeää. Keskittyä sen sijaan tavoitepisteistä, niin ensisijainen tehtävä. Useimmat tarpeeksi pisteitä jo saavutettu. Asettaa hänen nimittäin päätavoitteena operaation on valmis kymmenen sekunnin kuluttua.
  • ammunta ihmiset todistajien edessä, laukaisee hälytyksen. Vaikuttunut sinulle polkuja ihmiset kartanossa, ja muuttaa ne parhaiten siten, että ne kaatuvat kaide, plop altaassa tai maata, jossa kukaan muu henkilö tulee. Onko teillä ase myöhemmin paksu rekyyli, on mahdollista ampua ruumiita altaassa tai parvekkeelta.
  • Vartijat ovat erilaisia ​​hälytyksiä: utelias, epäilyttävä, löytänyt ja hälytti. Onko heillä tila "löydetty"A ilmapallo tulee pään yläpuolelle. henkilö kääntyy nyt tai kaikki ovat huolissaan ja pakenee kohdehenkilön. Ovat vartijoita kuitenkin uteliaita tai epäilyttäviä liikkua, ne voidaan houkutellaan ansaan hyvin, koska ne houkuttelevat laukausta tai muita epätavallisia asioita.
  • Kun oikeat aseet voi ampua läpi lasin ja seinät.

Lähde: Peli