Crossout: Saksan ritarit tulevat!Päivitys 0.3.7 tarjoaa paitsi uutta korttia, mutta myös tuoreita osia ajoneuvoja osana "Knight Riders"-tapahtumassa.

Oikeastaan ​​vapaa moninpeliin peli Crossout mukaan Gaijin E ntertainment (War Thunder) ja Targem Games sijaitsee lopun aikoina, mutta uuden päivityksen versioon 0.3.7, hieman keskiaikainen tunnelma ainakin tulee post-apokalyptinen maailma. Koska painopiste päivitys on niin sanottu "Knight Riders" tapahtuma. Kolmen viikon ajan, voi käydä kauppaa "palvelijoiden". Nämä ovat Saksan, jotka tekevät retkikunta kautta maan Crossout johdolla heidän johtajansa Martin. Ja he ottavat suuren vaunun juna, joka saa meidät ajattelemaan ritarit ympärillä.

"Palvelijoiden" on paljon uusia osia ajoneuvoja tarjolla. Näitä ovat pyörät, uusia koristeita ja kohokohta valtava varsijousi. Kuitenkin ajaa ihmiskaupan, se tarvitsee oman valuutta: dollaria. Hänen ansaittu tapahtuman aikana taisteluissa ja täyttämällä tehtäviä. Ja niin saat mahdollisuuden nähdä sama jotain uutta, kehittäjät Crossout lisännyt tuore korttia. Voit "Fortress", nimi kertoo kaiken, koska täällä olet taistelevat keskuudessa rauniot vanhan linnan ja hylätty bunkkerit myöhäismodernin on linnake. Fort seisoo yhdellä taktisesti täydellinen paikka, koska näet koko alueen sieltä.

Mutta ei siinä kaikki: Lisäksi jotkin tasapainotus muutoksia Crossout oppii päivityksen saksan kielen. Tästä eteenpäin voit vapaasti to-play otsikko Saksan sanoitukset pelata ja tarvitse enää luottaa tietosi Englanti teitä. Lisäksi voit saavuttaa aikana "Knight Riders" -tapahtumassa Crossout myös kaksi uutta muotokuvia: yksi saa, kun valmistui kymmenen ottelut kolmessa viikkoon, ja toinen kymmenen voittoja tapahtuman aikana.

Lähde: Lehdistötiedote / virallisilla verkkosivuilla