NosTale


Opprett en individuell karakter og går NosTale mot noen onde monstre. En fantastisk verden av eventyr venter på deg ...

Eventyreren til hevnende engel og Archmage

den online RPG NosTale beviser gjennom en enorm fantasiverden der du legger ut på en spennende og spennende reise. Først du begynner din personlige ekspedisjon i NosTale som en ung eventyrer. I løpet av din videre utvikling, er det viktig at du spesialisere karakteren din i en kampstil tilbake. Vil enten en kjent og sterk sverd fighter, en dyktig bueskytter eller en fryktet, mystisk Master of Magic.

Uansett hvilken rute du da einschlägst, er det opp til deg. Vi viser deg noen eksempler på:

  • Archer du bli forvandlet til en jeger og senere agierst eksempel som ild gunner, speider, eller demonjeger hevnende engel.
  • Fekter gjør i løpet som en kriger, ninja eller Crusaders et navn før det kan kalle seg endelig som Deathdealers eller frafalne.
  • du velger for magikeren, slik at du snart med fordelene ved brann eller Eismagiern, Gezeitenbändigern, seere og Archmages bekjent.

Selvfølgelig trenger du ikke bare mot tusenvis av spillere i NosTale eksisterer. Zocke med venner og herre med dem fascinerende utfordringer! NosTale fortsatt har en annen interessant funksjon: Din lang og vanskelig vei du ikke nekte alene eller sammen med vennene dine, men også tatt fra deg mytiske skapninger. Du kan temme ville dyr til å forlate deretter følger deg av dem på dine eventyr.

I online spill NosTale har du mulighet til å samhandle aktivt med historien og kanskje for å endre det i din favør. Det er også et sterkt fellesskap som vil hjelpe deg å bekjempe de mange monstrene. Her vil du også se bra ut? Den rollespill tilbyr mange måter å kle seg helten individuelt, og for å gjøre det en unik karakter.

Sammen med tusenvis av andre spillere kan du nekte og økningen av all tid til en legendarisk kriger i NosTale mange spennende opplevelser.