SAO Legend


Erfaring i gratis nettleser spill SAO Legend hendelsene i den populære anime som actionfylt MMORPG og utforske verden av Aincrad!

Den free-to-play action-MMORPG SAO Legend basert på manga og anime Sword Art Online. Du spiller online spill en karakter som i sin tur gambles et dataspill som heter Sword Art Online. Men dette er ingen vanlig video game: Alle som har startet det, må det også føre til slutten. I en verden av rollespill det som virkelig teller: Din karakter kan dø under noen omstendigheter, fordi som falmet bort i den mystiske spillet, mister utenfor den virtuelle løpet av sitt liv. Derfor gir du alt for å redde dine venner, og også til å trekke hodet ut av løkka.

Du møter som du reiser gjennom SAO legende mange tegn som du kanskje vet allerede fra samme anime og få nye venner. Du vil bli assistert av dine venner og også hjelpe dem. I nettbaserte spillet vil du utforske verden Aincrad som vrimler av såkalte månelys katter på den måten. Selv med de som drepte den sikre sonen og den hellige sverdet Excalibur du gjør bekjentskap.

Bestem deg i SAO Legend for et yrke!

I SAO Legend Du kan velge mellom fire forskjellige karakter klasser: fekter, prester, riddere og bueskytter. Avhengig av hvilken du velger, vil du bli holdt senere i spillet ulike ferdigheter og kan bruke ulike våpen. I tillegg beveger du deg ikke bare gå bort, men kan se at verden også se fra baksiden av et ridedyr som du er på reise raskere.

Du er i SAO Legend åpne mange muligheter til å delta sammen med andre spillere. Hva du er, for eksempel din egen klan, eller vil gå på en eksisterende ordre møte likesinnede mennesker og å ta med seg inn i kampen. Alliansen donert du spesielle bonuser og medlemmene støtte deg i dine oppdrag. Til gjengjeld hjelpe deg dem ut også, hvis situasjonen krever det.