Rising Cities


Byplanlegging, geniale strategier og økonomisk utvikling - som ordfører venter deg mange oppgaver i Bigpoint nettleserspill Rising Cities.

Taktiske ferdigheter og et åpent øre for bekymringene til befolkningen er etterspurt, fordi Rising Cities du står foran den store utfordringen med å håndtere sine egne metropolen.

Du oppretter byen din ut av intet og starter med et relativt lite område.

Gradvis du bygge nye bygninger, tiltrekke seg flere innbyggere i den voksende byen. Avhengig av hvordan du gjør jobben din som ordfører, til landsbyen forvandlet til en kraftig økonomisk område med industrielle områder eller i en grønn oase av velvære.

Fra kysten!

Du vil se: Etter en kort tid stedet løper ut, slik at du investerer i byen din snart i deres forstørrelse. Nye bygninger, parker, fabrikker og veier gjelder det å bygge for å gjøre plass til flere beboere. Det verschlägt første innbyggerne i din "Rising Cities" -Metropole til kysten. Der sette deg på fiskeri elementer og plassere elegante leilighetene har utsikt over det kjølige vannet.

Malocher, kapitalister og studenter

men i byen din, er det ikke bare viktig å produsere ulike typer aktiva og etablere lønnsomme handelsforbindelser. Meningene og ønskene til innbyggerne er det i Rising Cities å tilfredsstille også. i tillegg til en fabrikk eller i en konkret landskapet ingen ønsker å leve, så du trenger litt dyktighet og fremtidsrettet byplanlegging, slik at en mega-byen er i ditt stille byen der både beboere og tradere liker også å bosette seg. En sunn blanding av ulike innbyggere typer er også nødvendig, fordi hver av dem kommer med en spesiell bonus derfor. du reparere på inntekter over leie av bygninger og er godt forberedt for fremtidige investeringer.

Ta hensyn til budsjettet for byen din. En enda balanse mellom de ulike interessene er den grunnleggende forutsetning for en vellykket fremtid i By-building spill. Med nok boareal for beboerne, endes hender i transportplanlegging og krisesikre industrielle sentrum av et pulserende storby, ingenting står i veien.