Drakensang Online Testi: Tarttuminen hack’n’slay hauskaa – vaikka …Drakensang Online on eräänlainen vapaan Diablo valmistetussa Saksassa. Mitä pelin ruutuun, oppia se meidän tarkistaa.

Kuten Drakensang Online lanseerattiin vuonna 2011, oli erityisen vaikuttunut sen grafiikka. Vaikka vapaa hakata ja slash juoksi täysin selaimessa, se loisti hyvissä 3D katse olimme tottuneet vain asiakkaan pelejä. Nyt jotkut vuotta on kulunut julkaisun ohi ja nyt Drakensang Online ei oikeastaan ​​selainpohjainen peli enemmän, mutta juoksee pieni asiakas. Ja jos peli kuten muutkin ladattavia nimikkeitä tietokoneessa, se on myös mitattava kuin teknisiä termejä. Onko se voi silti visuaalisesti vakuuttava tapauksessa ja mitä se nyt on leikkisästi rinnassa, kerromme teille meidän Drakensang Online Review.

Hack'n'slay hauskaa myllertävä

Niille, jotka eivät tunne Drakensang Online, perusperiaate on yksinkertainen: Drakensang Online on toimintaroolipeli tyyliin Diablo. Voit valita useista hahmoluokkia ja schnetzelt teitä isometrinen näkökulmasta läpi laumoista zombeja, susia ja muita hirviöitä. Jokaisen tappoi vihollinen koet kohtia, joiden avulla voit nousta tasolle kerätty. Tämä voi parantaa entisestään ja oppia uusia taitoja hahmosi ja kyvyistään. Mutta tärkeä näkökohta on monia laitteisiin. jatkuvasti laskussa voitti vihollisia kohteita, jotka antavat sinulle enemmän vahinkoa, parempi puolustus.

Klo merkin luominen olet valita neljä luokkaa.

Kehittäjänä Bigpoint Berlin on vastuussa, entinen Radon Labs. Joukkue aiemmin laaditut kaksi Drakensang yksinpeli roolipelejä. Nimeä lukuun ottamatta ja valmistajan kuitenkaan ole suhdetta näiden nimikkeiden ja Drakensang Online. Yhden pelaajan seikkailu perustuu kynän ja paperin klassikko "The Dark Eye", vapaa-to-play MMO tapahtuu erityisosastolla fantasiamaailmassa.

Neljä luokat Hallelujah

Nyt kun olemme nyt selittänyt perusasiat, se saa asiaan: kuinka Drakensang Online Play? Ja tässä peli jättää positiivisen vaikutelman. Se alkaa neljä hahmoluokkia. Luovutusta vuonna 2011 oli vain kaksi, seuraavina vuosina, määrä erilaisia ​​sankareita on siten kaksinkertaistunut. Toimimalla lähitaisteluun lohikäärmesoturiksi käyttö paineilmavasarat jousi ja nuoli Ranger, joka on erikoistunut ampuma Dampfmechanikus ja loitsuja saada heittää loppuun Loitsija on jokaiselle jotakin.

Kun Loitsija vihollisesi anna mennä liekkeihin.

Jokaisessa luokassa soittaa tarttuva ja hauska, joka tietysti johtuu myös yksinkertainen ja hyvin toimiva hiiri ohjaus. Jokainen, joka on pelannut Diablo kerran tuntevat olonsa kotoisaksi heti, kun vasta-alkajille myös vakiintunut toiminta ja pelin mekaniikka. Puhuminen aloittelijoille: luonne ja taito järjestelmä ei ole läheskään niin monimutkainen kuin vastine Path of Exile. Drakensang Online on suunnattu enemmän pelaajille, jotka nauttivat nopea toiminta ja eivät halua spekuloida tuntikausia siitä, miten he nyt mukauttavat venyttely tehdä eniten vahinkoa. Ammattilaiset luultavasti kaipaamaan erittäin monipuolinen lahjakkuus puita, mutta ne on vain Path of Exile on hyvä vaihtoehto ilmaispeli sektorille.

Iso maailma, paljon kerätä

Lyhyen, hyvin lineaarinen käyttöönotto, erottaa sinut Drakensang Online osaksi pelimaailmaa - ja se on melko suuri. Vilkaisu maailmankartalle paljastaa, että olet odottaa paljon eri alueilla täällä. Vuodesta pimeässä metsässä kuivalla aro ja lumihuippuiset vuoret ovat kaikki mahdollisia maisemia puolueen. Lajike on varmistettu.

Tietenkin, mutta et voi vain mennä minnekään, koska olet vielä liian heikkoja. Joten voit taistella vain kerran läpi lähtöalueella. Olisi väärin, jos inscribedable Drakensang Onlinea avoimessa maailmassa. Maailma ei ole yhtenäinen, kullakin alueella on oma taso. Pika matka tulet alueelta toiselle, sekä kunkin kartalla on yksi tai useampia lähtöjä, jotka johtavat sinut naapurikylien. Yksittäiset alueet ovat varsin laajat ja kullakin alueella on useita pää- ja sivutehtäviä, että voit selvitä siitä. Kuitenkin tehtävät eivät ole kovin kekseliäs ja kattaa useamman lajityypin standardia. "Kerätä, tappaa" - joka on koskaan pelannut verkossa roolipeli tunnetaan ruokaa saa toimitetaan.

Monet alueet Drakensang Online ovat tarpeeksi visuaalinen lajike.

Että ei voi voittaa innovaatiopalkinnon ja ei myöskään ole kovin erilaisia, mutta kompensoi hyvä pelin kulkuun ja jatkuva palkintoja. Voimme lopuksi jokaisen tehtävän verkloppen monta vastustajaa, joten nousulla ja kerää parempia laitteita. Quick nostetaan tämä "Yksi taso on edelleen" tunne yksi, hyvä toimintaroolipelien yksinkertaisesti herättävät meissä. Ja ennen kuin tiedämme sen myöhään illalla. Metsästää parempia aseita ja panssareita sekä kokemuspisteitä on yksinkertaisesti hyvin motivoivaa, valloittava meitä pitkään näytöllä.

kallista lääketiede

mutta Drakensang Online on myös ongelma: hänen liiketoimintamalli. Okei, että ennätys sama: Voit pitää hauskaa otsikko käyttämättä senttiäkään. On kuitenkin yksi näkökohta, joka häiritsee meitä valtavasti paranemista juoma myydä jälleenmyyjälle vain Real Valuutta pelin. Vaikka vastustajat ovat toistuvasti palloja putoavat parantua heti kerätessään, joten sen yleensä vaadi juoma. Aika ajoin on myös muutaman palan taika lääkkeen laatikoissa. Mutta jos pelaat Drakensang Online tietyllä huolta ja siksi halua kiivetä pimeässä luolastoja, pomot, tarvitset joko paljon paranemista juoma tai ihmisen pelaajille, kun peli ei ole rappeutua turhautumista. Pomot ovat itse asiassa melko kovaa pähkinöitä.

Heti alussa Drakensang Online vetää meitä metsästää parempia kohteita sen oikeinkirjoituksen.

Toki, mieluiten pelaat moninpeliä kuten Drakensang Online muutenkin ystävien kanssa. Mutta joskus, on kun matkustaa yksin juuri siksi mikään ystävät on verkossa. Kaikki eivät tykkää pelata tuntemattomien kanssa. Ja sitten jos ei ole mahdollisuutta, että kyseisillä Dungeon pomo ilman vain kerran tuntikausia maatilan juoma tai ostaa niitä oikealla rahalla, joka on yksinkertaisesti huono jälkimaku. Ehkä kaikki bleating korkealla tasolla, ja lopulta Bigpoint täytyy jotenkin tehdä rahaa. Joten emme halua olla siinä vaiheessa aikoina.

Näyttää hyvältä, hyvää musiikkia

Omistamme itse nyt kysymys siitä, miten Drakensang Online on nyt arvioida teknisestä näkökulmasta. Yksi asia on varma: Peli näyttää vielä hyvältä. Toki laatu tekstuureja tai animaatioita merkit ovat hyvin laittaa kukaan kunnioitusta. 2011 Drakensang Online nähtiin silmänruokaa kesken selain pelejä. Mutta tänään se ei enää juoksee selaimessa, joten emme päättyy tässä vaiheessa riemu kuinka suuri otsikko näyttää vielä. Tämä ei tarkoita, että Drakensang Online olisi ruma peli. Voit kertoa sen iästä, mutta se silti näyttää hyvältä ja toimii hyvin vanhemmat tietokoneet erittäin hyvin - suuri etu.

tietävät ja äänitehosteet miellyttää. Varsinkin orkesterimusiikki että luodaan oikea eeppinen ääniä varsinkin luolastoja ja taistelu pomot, on hyvin tehty. Valitettavasti Drakensang Online ei ole ääntä, pienet ja suuret tarinat tehtäviä vain kerrotaan kirjallisesti. Tämä on sääli, mutta Drakensang Online ei pelaa, koska tarina, mutta koska "ryöstelyä ja tasot" tekijä. Ja teokset, kuten jo mainittiin, 1A.

Graafisesti tekee Drakensang online ole erinomainen, mutta silti kunnollinen kuva.

  • Seuraavalla sivulla löydät Drakensang Online arvostelu!

luokitus

grafiikka:Selaimena pelin Drakensang linjoilla oli luovutuksen ajankohtana graafisen ilmestys. Asiakkaan pelissä alueella on monia muita vapaa-to-play pelejä, jotka näyttävät paremmilta tänään. Mutta Drakensang Online on mukava katsoa. Taisteluissa on monia vaikutuksia valon ja varjon ovat kunnollinen.
ääni:Musiikki Drakensang Online on laadukas ja sopii aina siihen, mitä tapahtuu ruudulla. Täällä on oikein paljon vaivaa. Äänitehosteet ovat hyvin tehty. Ainoa haittapuoli: Ei ole puhetta.
laajuus:Drakensang Online on kaikkea muuta kuin pieni peli. Maailma tarjoaa erilaisia ​​suurissa tiloissa, on olemassa tonnia tehtäviä ja paljon kohteita.
hauskaa:Mikä Drakensang Onlinen niin viihdyttävä, on keskeinen osa jokaisen hakata ja surmaa: metsästys paremmin kohteita. Haluamme tehdä luonteemme vahvempi ja jo sidottu näytön että me välttämättä halua löytää parempi ase. Vaikka tehtäviä ei kekseliäs, mutta ne johtavat meitä hyvin läpi eri alueita pelin maailmasta.
Ilmaispeli Balance:Paljolti voit pelata Drakensang Online, kuluttamatta rahaa. Mutta jos enimmäkseen yksin matkalla ja silti haluavat sisällyttää luolastoja kanssa pomot, saat ongelmia, koska juoma ovat kallis hyödyke. Että tällainen olennainen tarkoitus on saada vain ensisijaisen valuutan, on vähän ärsyttävää.
kohtitarttuva ohjausMonilla eri aloillamotivoiva Itemjagdhienoa musiikkiaolevan parantavia juoma kauppiailta vain rahanei ääntämielikuvitukseton Tehtävät

4/5 tähteä

johtopäätös

Tämän päivän näkökulmasta Drakensang Online ei tietenkään ole teknisiä feat enemmän. Tämä ei ole vain koska peli on kuusi vuotta alle vyöllä, mutta myös muuntaminen selaimen asiakkaalle peliin. Näin ollen on mahdollista vertailla ja siellä Drakensang Online vetää lyhyemmän korren muiden ilmaispeli pelejä, kuten Path of Exile. Hakata ja kauttaviiva näyttää ikäisekseen, mutta silti kunnollinen ja tulokset päälle, että hänen kaunista musiikkia. Jopa leikkisästi sillä on hyvät valmiudet. Mielikuvitukseton tehtäviä on enemmän kuin kompensoi hyvä pelattavuus ja motivoiva metsästys paremmin kohteita. Jos Path of Exile on liian monimutkainen, Drakensang Online on aloittelija sopiva vaihtoehto, että sinun pitäisi antaa mahdollisuus No, jos sillä Mögt genre.