My Free Zoo: Makea lisko etsii uutta kotiaKuka ostaa tällä hetkellä timanttia My Free Zoo voi saada suurin lisko lajeja maailmassa: Indri.

My Free Zoo

My Free Zoo

Vapaassa rakennus peli My Free Zoo voit jälleen saada uuden asukas virtuaalisilla eläintarhassa. Bambergin kehittäjä ja julkaisija upjers on toteuttanut Indri kohden päivityksen. Nyt ehkä mietit mitä Indri n, koska et ole koskaan kuullut nimeä. Yläluokan, joka liittyy tämän eläimen, mutta sinun pitäisi ehdottomasti tiedossa: Tällä Indri on suurin lisko laji maailmassa ja asuu Afrikkalainen Madagaskarin. Näiden kädellisten saavuttavat koon 64-90 cm, mitattuna pään vartaloon. Toisin kuin jotkut muut lakkiaiset Indri ole pitkä häntä, mutta vain pieni tynkä, joka on yli 5 senttimetriä pitkä.

Indri ovat yksiavioinen eläimiä, joten tarkkaile vakaan kumppanin, jonka kanssa he elävät ja nostaa perheen. Aamulla laulua koiraita ja naaraita yhdessä, jonka tarkoituksena on puolustaa omaa aluettaan. Kuten paikalliset Madagaskarin uskovat, että kuolleiden sielut elävät edelleen Indri, eläimiä ei metsästetään. Ne ovat kuitenkin yhä vaarassa kuolla sukupuuttoon, koska niiden elinympäristö pienenee jonka raivaaminen sademetsiä.

My Free Zoo - Indri

Vaikka suurin lisko on edelleen uskomattoman söpö.

Vapaa-Zoo voit antaa uuden kodin ja samalla esitellä kävijöille toiseen söpö eläin Indri. Kuitenkin ei anneta eläin: Saat sen kanssa ostaa vähintään 100 timantteja, palkkio valuutta My Free Zoo. Jos valitset ostaa 200 yksikköä, on toinen kopio. Indri Pysytkö Forest Reserve molemmissa viidakossa kuin.

Lähde: upjers