SimCity BuildIt: Rakenna kaupunkien tulevaisuuteen …Tervetuloa tulevaisuuteen!

Tulevaisuus on jo alkanut EA: n vapaa mobiilipelien SimCity BuildIt. Uusi päivitys on ladattavissa iOS ja Android, tuo sinulle runsaasti uusia vaihtoehtoja muokata virtuaalisia kaupunki futuristinen. Päivitys on nimeltään "tulevaisuuden kaupunkeihin" ja sitähän myös: kylääsi lainata ripaus scifi ja tehdä siitä tehokkaampaa.

Salaperäinen OMEGA Corporation on asettunut asumaan omassa kaupungissa SimCity BuildIt. On vain vähän tietoja klubi, mutta mitä sinä nopeasti huomannut jos ajanmukaistaa sovelluksen, lukuisat uudet rakentaa vaihtoehdot ovat pelissä. Ainakin totta, että jos olet jo saavuttanut tason 30 Kanssa ns NeoSimoleons täysin uusi valuutta tulee pelata, ylhäällä oikealla viereen tulee normaaliin simoleons. Ansaitset olet sinisen Taler mukaan asuinrakennuksen luokan OMEGA vyöhyke, jonka löydät rakennuksen valikosta SimCity BuildIt välittömästi. Näillä on tilaa enemmän asukkaita, enintään 2550 henkilöä, mikä on yli 700 enemmän vuokralaisia ​​kuin normaalissa asuinalueella. Sinun on ensin vähintään yhden omega-asuinalueella OMEGA tutkimuslaboratorio asettanut lukituksen uudisrakennusprojektiin palvelualueet "drones" ja "ControlNet". Vaikka drones varo rehottaa mitään palaa (kirjaimellisesti) ja rikollisuus, ControlNet- on ehdoton edellytys, että omega taloa toimivat. Joten tee että kaikki OMEGA alueet sijaitsevat valvonnassa näiden huoltorakennus!

Uudessa kaupasta voi viettää NeoSimoleons.

Muodostettu on Sci-Fi taloja NeoSimoleons joista saat aluksi annetaan yhtä aikaa 5000, voit lyö päänsä uudessa NeoShops. On, kuten kaupan keskus hyödyllisiä tavaroita, jotka eivät ole ostaa normaalin simoleons. Infrastruktuuri liikkuu SimCity BuildIt nykyisen päivityksen pala tulevaisuutta. Voit parantaa kuljetuksen kanssa Maglev junat, joten liikenne on liikkuva sujuvasti. Uudet tilaukset pormestari myös mukana pakkauksessa, tietenkin.

Lähde: AppStore / peli