Durango: Pöly beeta avain Survival Game!


Maailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.

Suljetun beta mobiilipelien Durango käynnistetään. Et ole kuullut Durango? Ei hätää, me autamme vähän on hyppyjä.

Pelissä ensisijainen tehtävä on ensinnäkin selviämään sitä. Kuitenkin, et saa tehdä sitä hirviöitä, zombeja tai muita epäkuolleita olentoja. Sen sijaan, kohtaat laji, joka on todella pidetään sukupuuttoon miljoonia vuosia: Dinosaurs! Aivan oikein, tässä mobiilipelien haluat Tyrannosaurus Rex, Triceratops ja Co. nahkaan. Mutta se ei ole mitään yläreunassa elintarvikeketjun ja haluavat puolustaa tähän paikkaan. Joten te rakentaa sinulle lähtökohta järjestänyt kaikki muu ulos hänen. Sinun täytyy luoda, tarjota ruokaa ja varmistaa junior ansoja. Tavarakauppa ja kesyttämään Dinosaueriern on myös tehtävälista. Lisäksi voit yhdistää sinut muiden pelaajien muodostaen klaaneja ja lisätä vaikutusalueen.

Nyt Durango sivustonMaailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.Nyt Durango sivustonMaailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.Nyt Durango sivustonMaailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.Nyt Durango sivustonMaailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.Nyt Durango sivustonMaailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.Nyt Durango sivustonMaailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.Nyt Durango sivustonMaailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.Nyt Durango sivustonMaailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.Nyt Durango sivustonMaailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.Nyt Durango sivustonMaailmassa, jossa ihmiset elävät ja dinosaurukset yhdessä, taistelet pelkkä selviytyminen. Rakentaa oman pohjan, jossa olet turvassa ja valmistautua metsästää.

Kuulostaa jännittävältä ja virkistävä, eikö? Jos haluat olla ennen muita osa tätä dinosaurus seikkailu, sinun täytyy saada suljettua testausvaiheessa on tietenkin kanssamme. Yhdessä rahapeliyhteisön Nexon lahjoittaa 100 himoitun pääsyn avain, jotta voit tehdä ensimmäiset askeleet hiekkalaatikkoon MMO. On vain yksi pieni asia havaittu. Tarvitset vakuuttava Android-laite, Näin varmistetaan voit osallistua suljettu beta. IPhone ja iPad omistajat joutuvat odottamaan hieman kauemmin.

Yksinkertaisesti pukea sähköpostiosoite sille varattuun tilaan ja pienellä tuurilla voit lähettää meille Glückfee koodin. Täällä sinut niin peli alas ja sitten antaa koodin suoraan peliin.

Älä odota liian kauan, koska beta ainoa päättyy 4. tammikuuta ja haluat saada varmuutta ei vain ennen sulkemisaikaa oman ratkaisun Durango.

Hauskaa pelaaminen! Tiimisi browsergames.de!