Kylän elämää: vinkkejä tehtäviä ja tehtäviäTässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken tarvitse tietää operaatioille ilmainen peli maatilan kylän elämää.

Monissa nettipelejä Etsinnät ovat keskeisessä asemassa - olipa se käsittelee MMORPG tai maatilan pelejä. Tilaukset ovat aina elementtinä pitäisi motivoida jatkaa pelaamista, koska heidän asianmukaisesti palkitaan on tietysti, kun olet suorittanut tehtävän onnistuneesti. Vapaassa rakentaminen otsikot kylän elämää ei ole eroa. Vapaa-to-play peli Plinga kahdenlaisia ​​tehtäviä.

Ensinnäkin on normaali tehtäviä. Ne täyttävät opetusohjelma tarkoitus ensisijaisesti ja opastaa pelin. Varsinkin alussa urasi maanviljelijä, he teitä elementit kylän elämää lähemmäksi. Lisäksi tiedät, kiitos tehtäviä aina mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi. , Lisäksi se on sen arvoista täyttää tehtäviä. Lopuksi, saat palkinnon muodossa kolikoita ja kokemuspisteitä kunkin tehtävän suorittamisen.

Normaali quests näyttää tiensä kylän elämää, mutta myös toimittaa saada hyviä palkintoja.

Kylän elämää on kuitenkin toisenlainen tehtäviä tarjota. Kuuma, kirjaimellisesti peliin niin suuri ja sen erityispiirre on, että aina on rajoitetusti aikaa täydentää niitä. Yleensä pysyvät sinulta jokaista näistä tilauksista 15 päivää. Jos emme jätä sinua täyttämään tehtäviä tällä kaudella, ikävä sinua, niinpä arvokkaita palkintoja. Sisältö on useimmiten muutamassa kasvattaa tietyt kasvit ja valmistaa tuotteita. mutta sen ei pitäisi yllättää ketään, kun kaikki nämä ovat juuri niitä toimintoja, jotka häntä silloinkin harjoittaa tilalla peli. Aina kannattaa pelata tehtäviä, kun niin parempi edetä kylän elämää.

Lähde: Peli