Star Wars – Commander Heroes yleiskatsausEi rikki Kuolemantähden ilman Luke, ei Darth Vader ilman Obi-Wan Kenobi - kyllä, ei edes yksin numero ilman Wookie sidekick. Mitä Tähtien sota ole sankareita? Selvää, että päähenkilöt elokuvista mobiili peli Star Wars on ratkaiseva rooli. Mutta vaikka kaikkivaltias Empire on Star Wars: komentaja erityistä päähenkilöiden jotka eivät anna periksi niin helposti pieni. Mitä Chewbacca, Han, Leian ja sankarit Empire niin se on ja mitä pitäisi olla niin huomata kaikki opit tässä Star Wars komentaja kärjestä.

yleinen

Lukuun ottamatta joitakin operaation liittyviä erityisiä toimintoja, sinulla on mahdollisuus käyttää sankari yksiköissä PvP torjua muiden pelaajien kanssa. Tapahtumiin ja seikkailu skenaariot (tarina) täytyy pitkälti luopua niistä, vaikka heidän koulutukseensa olisi täydennettävä ja ne pyöritellä niiden peukalot tukiasemaan. Heroes liikkeelle niiden sankareita komento. Jäsenenä kapinallisten voit rakentaa tämän rakennuksen päämaja taso 3, jo ennen tehtaalta. Sisällä Empire sankaruus on paljon harvinaisempaa. Voit yksiköt sankarin komentojen vasta myöhemmin, kun automatisoituja massatuotanto (tehtaan pääkonttorin Level 3) voittaa oman syy. Tekee myös, koska niin sanottu sankarit johdonmukaisesti valmistettu tunnetta mittatilaustyönä ja erityisiä muutoksia nykyisiin koneiden sodan valtakunnan. Riippuen versiosta sankari komentoja sinulla on yksi tai useampi tehokkain sankari yksiköitä. Lisäksi arvot voivat kasvaa jokaisen sankari tutkimuskeskuksen.

Lisää Star Wars Commander
 • Vinkkejä jalkaväen kapinallisten
 • Keisarilliset joukot yleiskatsaus

Kapinan sankarit

Han Solon on todellinen Warhorse. Koska salakuljettaja hän on oppinut Ekes ulos ja kertovat sen vakuuttava arvoja. Ensimmäinen sankari hyvä puoli voima on uskomattoman ketterä, pysyviä kuin mikään wookiee sotureita ja lisäksi kymmenkunta kertaa niin vaarallista! Vaikka säännöllinen sotilaat laskevan taistelussa iskusotilasta kuin kärpäset, Han Solo on rohkea ja luja loppuun: peloton ritari, joka on fantastinen ensin vihollisen tukikohta, neutraloi suojakenttägeneraattorin ja muuten saatavilla raivaa tietä kaikille.

Han Solon

 • Kustannukset tasolle 1: 1000 Laajuus
 • Heroes Komento Taso 1

Kenenkään ei pitäisi Chewbacca nauraa, ei varsinkin kun hän matkustaa hänen varsijousi. Tämä takki kantaja on todellinen super-wookiee. Hän voi tehdä kaiken, että normaali wookiee soturi draufhat vain paljon paremmin! varustettu uskomattoman sitkeä ja vaikuttava vaikutusvaltaa Chewbacca usein omasta toisistaan ​​puolustuksen. Hänen suosikki tavoite on se, että kaikkien wookieet: torneineen!

Chewbacca

 • Kustannukset tasolle 1: 1000 Laajuus
 • Heroes Komento Taso 3

Leia on parasta, että kapina on tarjota! Uskomattoman vahva puuttua, nopea ja väsymätön, vapaustaistelija on taistelukentällä. Jolloin edullisia kestää vihollisen jalkaväen ja tankkien viljaa, jota he umnietet ikään kuin ne olisivat naulat arkkuun keisari. Vaikka termi yhden miehen armeija ei oikein sovi: Asianmukaisesti käytettynä se korvaa yksinään kokonaisen pataljoonan yksiköiden - ja tarvitsee vain paikka joukkojenkuljetusalus kuin muut sankarit kapinallisten samoin.

Leia

 • Kustannukset tasolle 1: 1000 Laajuus
 • Heroes komentotasolla 5

Heroes of the Empire

Kokeellinen sota koneet ovat keisarillisen vastaus sankaruutta kapinallisten ja panssaroitu vastine Han Solon, Chewbacca, ja Leia. Varhainen esimerkki kokeilu on Veteraani AT-ST:, teräs valettu hirviön tulivoimaa joka on vertaansa vailla. Yhdellä, kaksi laukausta tämä kone tuo kaikkein rivijäsenet kapina tapaus. Vain Vertailun vuoksi: Jopa vakioversioita veteraani-AT-ST on paljon vahvempi kuin Leian kanssa keskenään samankaltaisia ​​arvoja.

Veteraani AT-ST:

 • Kustannukset tasolle 1: 1000 Laajuus
 • Heroes Komento Taso 1

Enemmän kestävyyttä tarjoaa seuraavan erityinen edelläkävijä riveissä imperiumi. AT-MP Mark III on mitä puuttuu niin paljon standardin versio: liikkumis- ja ennen kaikkea Big Fat haarniska, jotta läpitunkeva voima raketti salvos tulevat oikeuksiinsa. Luotettavasti kytketty tämän saavutus mekaanisen sodankäynnin vihollisen asemia. Niin nopeasti sinä torneineen koskaan revitty maan tasalle!

AT-MP Mark III

 • Kustannukset tasolle 1: 1000 Laajuus
 • Heroes Komento Taso 3

Jos olet jo tekee AT-AT standardimuodossaan hauskaa, odota kertaa kuin iso musta veli osapuolet juhlia! Kun aloitat hyökkäyksen hänen kanssaan, stomps Elite AT-AT tekee kohti vihollista kilven generaattorit, ja että kapinalliset tanssia hänen lasersäteitä. Tällä jättiläinen tanssilattialla ei välitä, että hän itse muutti hitaasti, edut kuin sen muut arvot ovat ehdottoman vakuuttavia. Vielä yksi asia loppuun. Vahvuus sankareita on tehokkain kun Elite AT-AT: Vain yksi paikka miehistönkuljetusvaunu (eikä 30)!

Elite AT-AT

 • Kustannukset tasolle 1: 1000 Laajuus
 • Heroes komentotasolla 5

Lähde: Peli