Storm Sak: Age of War


Forsvare din trone Storm saken og danne strategiske allianser i denne fantasy kampen gammel magi, drager og heroiske historier.

Håper etter lang kaos av krig

Epoken av krigen forlater sjelden noe godt, men i egen person er akkurat den saken: Du er den ene, faktisk den eneste som kan hjelpe Storm saken er blomstrende igjen. Din slottet er bare starten på en lang reise gjennom en middelaldersk fantasiverden. Før eventyret begynner som leder av et imperium, er det nødvendig å skape gode vilkår for de kommende dagene. Du bygger ditt rike fra grunnen av med gårder, gruver og markeder. Råvarer er nøkkelen til en strålende fremtid, så ikke vær redd for å forklare fra begynnelsen ressursen produksjonen til din viktigste oppgave. Når en regelmessig tilførsel av jern, gull og mat er sikret, kan du ta turen til rekruttering av en mektig hær. Ingen rike holder uroen av æra langvarig, hvis det ikke blir forsvart med sverd og skjold.

Nye kilder til makt

i Storm Sak: Age of War Opplev engrossing din egen historie full av eventyr og utfordringer. Gjennom samhandling med datastyrte figurer du dykke dypere og dypere inn i den mørke verden av magi og kontrollere fremdriften av reisen. Savner dine strategiske ferdigheter med andre slott eiere og plyndre land av menneskelig motstander. På denne måten festigst du kravet til makten og få tilgang til nye ressurser kilder. Sammen med allierte du smi mektige allianser for å alltid være i stand til å kontrollere større områder, og for å avklare hvem som er den virkelige herskeren over de syv kongedømmene i denne middelalder online spill.

For å spille Storm tilfelle, trenger du bare en konto med spilleoperatøren Plarium (Sparta: War of Empires). har også sin egen versjon av Facebook eksisterer, kan du ringe opp i Game Center sosiale nettverk.