Mahjong stier


Finn så raskt som mulig i Mahjong Trails matchende par og jobbe deg i verdenskartet. I høyere nivåer venter på flere tokens.

Fra Sør-Amerika til Asia

spilles Mahjong Trails på et verdenskart, der du vorkämpfst deg med hvert nivå. Din reise i mahjong spillet begynner i Sør-Amerika og ender på vellykkede spill i Asia. Basert på de respektive kontinentene du trenger gratis Facebook spill nå mellom 70 prosent og 90 prosent for å komme videre.

Finn matchende par!

Din oppgave i Mahjong Trails nå er å klikke på et bord innen en gitt tid for nøyaktig fem minutter alltid to identiske stykker. Du kan sammenligne det med den kjente overalt Memory Game, bortsett fra at alle steinene er her allerede avdekket. Dette må gjøres raskt og massedrap nå å fullføre nivået trygg med så lite tap av tid og få maksimalt med poeng. Er nivåene i begynnelsen av Mahjong Trails relativt enkel, vanskelighetsgraden øker raskt.

For hvert riktig løst par i Mahjong stier får du ti poeng for hver tiende paret du får den gjenværende tiden omgjort til poeng og på slutten av en fullt oppløst gåter, det er de resterende spilletid i poeng på toppen av det.

Attention: To steiner er bare spilles hvis de ikke er under en annen stein, eller en stein er rett til venstre og høyre for spillet til slutt. Imidlertid kan de være på toppen og bunnen av den valgte stein.

Takket være nyttige tips du får videre

Tror ikke du kjenner meg, der det er to identiske fliser i Mahjong Trails, er nok på knappen ett klikk "hint"For å vise dere to. Men da må du regne med å miste ti sekunder per klikk. Denne funksjonen bør derfor trolig brukes vurderer!

Hvis du skulle mislykkes i et nivå kan ikke starte du Mahjong Trails ved startpunktet for turen. Du kan starte igjen direkte nivået.