Fallout Shelter: kiitospäivä, joulu ja uusi vuosi …Miten se toimii 3D kosketusnäyttö.

Päivät bunkkerissa voida tehdä varsin mukavaa, jos et halua tai maailmassa voi postapokapylische. Gitl varsinkin talvella. Mutta muutoksia on tulossa. Bethesda on kirjattu päivityksen 1.9 ja niin saavat niiden pääsyä kiitospäivä juhlat. Tämä tarkoittaa, että voit suorittaa erityisiä tehtäviä ja on olemassa erityisiä sovitettu kiitospäivä, huonetyylit. Lisäksi löydät lounas laatikot kiitospäivä asuja. Sitten on tuulenpuuska. Joulukuussa odottaa väliaikainen joulun ja uuden tehtäviä, jotka lupaavat erityisiä palkintoja.

Näiden lisäksi tilapäisiä muutoksia, kehittäjät ovat julkaisseet täysin uuteen ympäristöön päivityksen. Tästä lähtien voit lähettää asukkaille paitsi hylättyjä rakennuksia ja rähjäinen holvit, mutta annat nyt tutkia luolia. Joka on jo pelannut Fallout 4 laajasti, uusi maasto jo tietävät. Tietenkin päivityksen useita muitakin tehtäviä, kuten uuden säännöllisen ja viikoittain tehtävät.

Omistajat iPhonella, iPadilla tai iPod voivat odottaa uusia tarroja iMessage palvelun Fallout suunnitteluun, lisäksi kun iOS on 10 järjestelmään. Lähetetyt hauskoja kuvia kiitollisena tai maskotti Fallout 4 Nuka-maailma, pullo ja Cappy.

Lähde: Bethesda blogi