Fallout Shelter: Vinkkejä lisää korkkeja tililleClever tehdä liiketoimintaa resursseja suunniteltu tätä peliä todellinen haaste. Mitä nopeammin laajentaa bunkkeri ja mitä enemmän asukkaita te hajottaa ovet, sitä enemmän vettä, ruokaa ja energiaa tarvitsee sitä. Ja rakentaa tarvittavat tilat tai parantaa puolestaan ​​korkkeja ovat välttämättömiä.

Mutta miten saat Fallout Shelter enemmän korkkeja kuluttamatta oikeaa rahaa? Olemme tarkastelleet mahdollisuuksia tiiviimpää.

Seisot vielä alussa ja tiedä aivan miten hallita hyvä alku? Sitten kun Tutustu aloittelijoille vinkkejä Fallout Shelter kannattavaa.

saavuttaa ensimmäinen tavoitteet

Look kiireellinen tehtäviä (kutsutaan näytelmässä maalia), jotka seisovat teidän valintoja Fallout Shelter. Joka päivä voit hylätä sen tarkoitus, mutta hieman venynyt. Mikä palkka on piilossa tavoitteita, näet suoraan. Joskus se on arvokasta Lounaspaketteja, jossa kaikenlaisia ​​arvo on piilotettu, joskus saat iso annos kapselit palkki kynsiä.

  • Muuten: eväät on kannattava asia. Jokaisessa pakkauksessa löydät neljä korttia, joista vähintään yhden harvinaisen tai parempi. Ellet ole ansainnut olet eväsrasiasta tarkoittaa saavutti tavoitteensa, siellä niitä, mutta vain käteisellä.

Niin nopeasti joitakin muutoksia tulee yhteen.

anna tasoitus 2. Asukkaat

Kuten sinulle perhe toimimaan hyvin helposti, anna heidän oppia ja kiipeillä vaiheessa. Jokainen taso antaa sinulle korkkeja. Tämä ei massoja, mutta myös pieni karja on äiti roskaa. levisivät päivä tulee siellä jo paljon jotain yhdessä.

3. Badlands retkikunnat ovat aina kannattavaa!

Jos asukkaat lähetetään "tuore" ilmaa, he palaavat useimmiten takaisin paljon kokemusta pistettä. Anna hänen ne kuljeskella alueen hieman kauemmin, he varmasti löytää korkkeja - vaivaa on sen arvoista. Lisäksi olet tyytyväinen usein enemmän aseita ja asuja. Jos sinulle kohteita ei tarvitse voit myös myydä niitä. Kuitenkaan ole niinkään sen sinulle ulos. Paljon tärkeämpää on siis tarjota kaikille asukkaille aseita ja vaatteita.

  • Varoitus: Ennen kuin lähetät jonkun Badlands, sinun pitäisi varustaa sen kohteita. Ilman aseena mahdollisuudet asukas ovat todella melko huonot. Runs on todella huono, sinun täytyy tunkea pian vähemmän nälkäinen pieni suu ... joten voisitko puuttuu myös työntekijä.

264 korkkeja ja ase - kiitos, Johnny!

4. käyttö moodin

Tuotannossa huoneista avautuu mahdollisuus nopeuttaa työtä hieman. Tämä antaa sinulle paitsi nopeammin tarvittavat resurssit, mutta myös kokemuspisteitä ja korkkeja - jos kaikki onnistuu. Kuinka moni saat jokaisen, näet etukäteen huoneen yleiskuvaan. Kiinnitä huomiota onnettomuusriski - jopa 30 prosenttia (jopa ehkä 35 prosenttia) ovat asioita usein hyvä, vaikka onneksi pelaa tietty rooli. Muuten varmista tutustuminen torakoiden tai hänen herätti valtava tulipalo.

5. Katso päivittäin raportteja

Bethesda rated you! Aivan yleiskuvan tavoitteesi on heidän päivittäin raportteja. Onnellisempi kansa, sitä enemmän hiiltä on sinulle turvallisesti. Huomautettava, että sinulla todellakin poimia palkita. Puhelut päiväraportti, näyttää siltä, ​​että olet ostanut sinut ja klikkaa alla pullon korkit.

2 päivää, 230 kapselia - kun kaikki!

Muita vaihtoehtoja?

Tiedättekö mitään muuta tapaa saada Fallout Shelter helposti korkkeja? Sitten käyttää kommentit ominaisuus ja petä meitä, mitä saat ulos sinä!