Etsi aseet ja varusteet: Fallout ShelterFallout Shelter Päästä aseita ja asuja, on mahdollista pienellä vaivalla. Kuitenkin heidän tarpeensa pääosin paljon aikaa. Mitä pidempään lähettää asukas Badlands, sitä suurempi on mahdollisuudet, että hän todella palaa hyödyllistä tavaraa. Joskus kuitenkin elpymisen yritys on tarpeen ...

Asuja ja aseita Badlands

Se on melko hyvä lähettää joitakin asukkaita Badlands - ainakin yksi päivässä, mieluiten enemmän! Ei tietenkään aseettomia, koska usein he kohtaavat mitään elukoita, jotka vaeltavat ulos ja odottaa tuoretta lihaa. Asukkaiden korkea onnea tasoilla on pois mahdollisuus lukaista enemmän ryöstää muita seikkailijoita. Kenen lähettää tutkimusmatkalle: Muuttaa parhaan useita tunteja yhden. Vaikka suojateista kokevat varmistaen näin useammin vaaratilanteita, mutta ne tuovat tiettyjä enemmän aseita, asuja ja korkkeja kotiin.

  • vinkkejä "ansaita enemmän Kapselit"

Vastaavat asuja työntekijöille

SPECIAL arvot kiireisen mehiläisten voit lisätä väkevästi tiettyjä asuja - katso esimerkiksi kaupunginjohtajan asu alla olevassa kuvassa. Sub-upseerin yhtenäinen, esimerkiksi antaa harjoittaja onnellinen kaksi ylimääräistä älykkyyttä pistettä ja karismaa pisteen ja sopii niin hyvin henkilölle, joka työskentelee radiostudion jopa paremmin jonkun tutkimuslaboratoriossa tai sairaala. Laboratoriotakkia kolme uutta älykkyyttä tasoa olisi myös asentaa tässä vaiheessa. Parannettu säteilysuojelu puku Fallout Shelter tuo kaksi tarkkanäköinen ja kolme kestävyyttä pistettä ja siten sopii ihmisille vedenkäsittelyn tai varastotilaa, kun Mersu laitteita on monitaituri ja lisää sekä havaitseminen ja onnea ja Agility yhdellä pisteellä.

  • Muita vinkkejä aloittelijoille!

Anna minulle pormestari porukka! Enemmän karismaa, onnea ja älykkyyttä. Holvi puku katoaa niin kauan kaapissa.

Jos vain on paljon asuja jäljellä, kannattaa kiinnittää huomiota bonuksia, jotka tuovat sinulle vastaavan pukujen laskeuman suojaa. Joiden älykkyys boost, joka on vain tuotettu päällään vaatteita, asukkaat toimivat paljon tehokkaammin sairastuvalla ja tutkimuslaboratoriossa. Tämä pätee kaikilla aloilla - kunhan olet kiinni vastaavia vaatteita. Kirjoittamalla asukas, sitten Vault puku valita sopiva asu.

Aseet ovat on (lähes) jokainen asukas

Aseita tuo Seikkailijat myös niiden joutomaata retkikunta. Tässä se on sen arvoista, jotta asukkaat ovat erityisen hyvin varustettu lähellä holvin sisäänkäyntiä. Uudestaan ​​ja uudestaan ​​vihollinen hyökkääjät storming oman bunkkereita ja käynnissä huoneesta toiseen. Mitä nopeammin se pysähtyy sen parempi. Näin valmistetaan ja varustettu aseilla asukkaiden suulla, ovat mahdollisuutesi ovat hyvä pysähtyä hyökkääjä ennenaikaisesti. Muuten: Raskaana ei taistella laskeuma turvakoti, joten ne eivät välttämättä edellytä aseita.

Aseita ja asuja eväsrasiasta

Kyllä, jopa eväät tuo himoittu hyödyke. Mutta mitä ei todellakaan ole jäänyt huomaamatta, siellä Lunchbox joko käteisellä tai vasta joidenkin kohteiden - kuten 10 vauvoja tuoda tai maailmaa voivat tanssia yhdessä kasarmeja 15 miehillä ja naisilla. Ja kun olet saanut pitää eväät se ei välttämättä tarkoita, että aseet tai asuja päätyä tilin. Plant laskeuman suojaa enemmän aikaa Wasteland pyöräretki ja on jatkuvasti uusia aseita ja asuja päätyä sinulle.

Lähde: Peli