Paradise Bay: Avaa Robben talon ja sukeltaa aarreParadise Bay kuningas uusia ominaisuuksia vuorollaan pelin aikana vapauttaa uudestaan. Tämä sisältää esimerkiksi mene sinetti talon, joka on pelaajille tasolla 20th Kun olet poistanut eteläisen nurkassa saaren tontin, näyttävät ajoittain kohteiden lähellä. Mutta mitä se tekee niin tarkalleen kyse? Kerromme olet sinä!

Robben valmis sukeltamaan

Söpö tiivisteet odottaa sinua Paradise Bay.

Näkee viittaus kehittämiseen peli, joten sinulla on mahdollisuus aloittaa sukellus. Tämä on mahdollista paitsi läheisyydessä saaren, mutta myös ystävillesi. Vierelläsi kaksi tiivisteet - yksi heistä tekee kaiken työn puolestasi, toisen sinetin ansa ahkerasti ystävällinen "Paradise Bay"Pokerinpelaajat ja tukee heidän sukellusta. Joten olet tällä hetkellä saarilla ystäväsi liikkeellä, varo aktiivisia kohtia. Kuten lähetät tiiviste tueksi kiihdyttää kastoprosessia ja saada palkita, että te poimia Robben talossa.

kanssa "Paradise Bay"-friends ansaita Karma

Muuten: edellisen päivityksen jälkeen kannattaa vielä enemmän "Paradise Bay"-Mobilegame etsiä ystäviä. Trooppisten saarilla ystäväsi todellisuudessa villieläimiä ilonpito. Lämpimistä silityksistä söpö olentoja nyt saat karmaa pistettä että olet eintauscht basaarissa vastaan ​​akseleita ja muita työkaluja.

Lisätä ystäviä Paradise Bay, se yhdistää sovellus joko Facebook-tilin tai luulet iOS Game Center ajan uusia ystäviä.

lisää vinkkejä & Temppuja Paradise Bay kuningas

  • Vinkkejä onnistunut pääsy
  • Yksityiskohdat basaari
  • Asia kaupan ...
  • Uutisia peliin

Lähde: viralliset sivut, Peli