Travian Doms


I Travian Doms du vil som konge eller guvernør hersker av romerne, tyskere og gallere.

Den free-to-play strategispill Travian Doms er fullstendig revidert og utvidet versjon av den velkjente spillet prinsippet om Travian rekke utvikler Travian Games. Du bygger som medlem av romerne, tyskere og gallere egen landsby, rekruttere en mektig hær, fechtest kamper fra andre spillere og erobre landområder for å øke ditt rike.

Tre forskjellige folkeslag til å velge

En stor attraksjon av Travian Doms gjøre de tre folkene med sine lekne forskjeller. Dette forenkler byggingen av hans imperium designet for hver spiller noe annerledes.

  • den Roman Selv har den ulempen at deres soldater er svært dyre, men deres enheter er den sterkeste i spillet
  • den tyskerne kan sette opp en stor hær på kort tid og har svært offensiv krigere, men også utsatt for fiendtlige angrep
  • den Gaul har ikke angrepet kraft av de to andre folk, men dette mester på defensiven og har sterke ryttere
Travian Doms - Village

Inntil du har fullt utstyrt landsbyen din i Travian Doms, vil mange morsomme timer med lek forgå.

I tillegg til den vanlige enheter også du eier en helt som er kraftigere i spillet Travian Doms. Du entsendest ham på eventyr, ved hjelp av sine overlegne ferdigheter som en leder i kamper og på jakt med ham verdifulle gjenstander. Utstyrt elementer gi ytterligere fordeler som påvirker ikke bare på dine landsbyer, men noen ganger til hele Norge. Unødvendige elementer du tilbyr for salg for salg for å fylle statskassen, eller å investere overskuddet i utvidelse av bosetning eller hæren.

Det handler om riker Travian Doms

En like viktig valg som nasjon er om du ønsker å påta seg rollen som en konge eller en guvernør i online spillet Travian Doms. du sitter på tronen, vil du ha nytte av vanlige hyllester av andre spillere som lever i din innflytelsessfære. Guvernør imidlertid nyte beskyttelse av sin konge og kan utvikle uforstyrret.

Travian Doms - råstoffer

Uten råvarer, kan et rike selvsagt ikke bygges.

Kongen systemet under bygging Travian Doms finnes parallelt med allianser og gir et ekstra nivå når det gjelder kommunikasjon og samhandling med andre aktører. Abdankende konger, skiftende allierte og spionasje er ikke uvanlig i denne mobil og online spill. Det er også mulig, for eksempel, at landsbyer er i forskjellige verdener. Travian Doms tilbyr mange måter du kan oppnå berømmelse, makt og rikdom. Fordi det er det slutt i spillverdenen.