Echo of Soul: PvP opas – Kaikki mitä tarvitsee tietää!


Lisää 'lukemattomia tehtäviä, jotka odottavat sinua MMORPG Echo Soul ja tutkia ihmeelliseen maailmaan ...

Uuden MMORPG on parhaillaan German Open Beta, joten se voidaan yrittää millä tahansa tahdosta. Yksi hienoista ominaisuuksista Echo of Soul on kattava PvP järjestelmän olennaisia ​​osia haluamme tuoda sinut lähemmäksi tämän oppaan.

Tämäntyyppinen taistelut ovat valinnainen mahdollisuus kaikille pelaajille etsivät haaste kaukana suurista hirviö. On PvP tarkalleen sinun juttusi? Echo of Soul hänelle mahdollisuuden tason ylöspäin hahmosi yksinomaan torjuntaa oikeita pelaajia ja erstreiten vastaavat laitteet samanarvoisia teitä.

Ensimmäinen niistä kiltataisteluun Echo of Soul ...

Killat, Guild Wars

Killat ovat kuitenkin tärkeitä Echo Soul, varsinkin jos pelata kavereiden. Kun olet saavuttanut tason 20, voit määrittää ja elää joko rauhassa tai muissa julistaa sodan omaan kilta. Guild Wars on ihanan sopii puhua ajan usean päivän aseita. Hyväksyy haastoi ryhmän sodanjulistus, me mennä taistelua taistelun pistettä. Tämän ansaita vain Guild Wars ja määrittää, mikä yhdiste on vahvin. Sallin taistelu pistettä kilta taitoja, opit tehokas taitoja. Vaihtoehtoisesti sinulla on mahdollisuus ostaa se kytkettynä kohteita. Paikkana päästö kiltataisteluun, Walhalla tarjoaa. Metsästysalueen on pyhä areena erityistä raaka että se tuottamiseen tarvitaan parempia laitteita.

... ja pian sen jälkeen.

kiltasi on sodassa, sinä mitataan teille hyvin pois kiltataisteluihin muiden pelaajien kanssa. Satunnainen Tietyt kohtaamisia myös sitä, tässä tapauksessa kuitenkin, että niiden (ehkä jopa erinomainen teho) saa mukana epätasaisesti vahvoja vastustajia. Täällä varovaisuus sekä sopivaa strategiaa tarvitaan.

Battlegrounds ja areenoilla

Oman kilpailla muita pelaajia vastaan ​​- joko 15-vs-15 taisteluita areenalla tai 5-vs-viides Tasoilla 10 olet taistelun kenttiä. Ominaisuudet ja laitteet kaikkien osallistujien molempien ryhmien sovitetaan tähän slugfest. Taistelukentällä rohkeutta se tulee, esimerkiksi noin saavuttaen mahdollisimman pian 10000 pistettä voittamalla hänelle viisi tornia ja säilyttää. Bonuspisteet neutraalille tietokone vastustaja kartalle sammuttamista. Oletko rankaisin teitä rohkea, voit odottaa jälkeen paitsi kokemusta ja kultaa, mutta muistuttaa myös erityistä PvP vaihteella. Vuonna Mühetal laaksossa kääntävät joukkuepeliä ennen kaikkea täytyy turvata raaka-ainelähteiden viidellä tavalla.

Pelaa Echo Soul!Lisää 'lukemattomia tehtäviä, jotka odottavat sinua MMORPG Echo Soul ja tutkia ihmeelliseen maailmaan ...Pelaa Echo Soul!Lisää 'lukemattomia tehtäviä, jotka odottavat sinua MMORPG Echo Soul ja tutkia ihmeelliseen maailmaan ...Pelaa Echo Soul!Lisää 'lukemattomia tehtäviä, jotka odottavat sinua MMORPG Echo Soul ja tutkia ihmeelliseen maailmaan ...Pelaa Echo Soul!Lisää 'lukemattomia tehtäviä, jotka odottavat sinua MMORPG Echo Soul ja tutkia ihmeelliseen maailmaan ...Pelaa Echo Soul!Lisää 'lukemattomia tehtäviä, jotka odottavat sinua MMORPG Echo Soul ja tutkia ihmeelliseen maailmaan ...Pelaa Echo Soul!Lisää 'lukemattomia tehtäviä, jotka odottavat sinua MMORPG Echo Soul ja tutkia ihmeelliseen maailmaan ...Pelaa Echo Soul!Lisää 'lukemattomia tehtäviä, jotka odottavat sinua MMORPG Echo Soul ja tutkia ihmeelliseen maailmaan ...

Lähde: Peli itsessään / verkkosivuilla peli / 2p.com