Skyforge seuraavaa: “Mechanoid sota” päivitys PS4 julkaistuPS4 versio MMORPG Skyforge on ilmainen päivitys nimeltään "Mechanoid sota" vastaanottaa.

Skyforge PS4

Skyforge PS4

Päivitetty 28/06/2017: Luvatulla My.com joukkue ja Allods on nyt päivittää sisältöään "Mechanoid sota" ilmestyi PS4 version Skyforge jotta konsoli pelaajat voivat nyt sukeltaa taistelussa pahaa koneita.

Alkuperäinen julkaisu päivätty 16.6.2017: Koska 11. huhtikuuta tänä vuonna ilmainen online-roolipeli Skyforge on virallisesti PlayStation 4 saatavilla (Early Access vaan alkoi 28. maaliskuuta jo). Sittemmin konsoli versio ilmaispeli otsikon kustantaja My.com tai Venäjän kehittäjä Allods Team (Allods Online, Cloud Pirates) on ollut päivityksen lisäsisältöä spendiert päästä. Ja tulevaisuudessa luonnollisesti seuraa sitä lisää. Lähitulevaisuudessa seuraava laajennus nimeltä "Mechanoid War" ilmestyy. Vastuulliset yritykset ovat viime aikoina ilmoittaneet.

Uuden päivityksen PS4 version Skyforge pyörii planeetan Aelion uhkaa pimeä voima jälleen - kuten juuri kuullut, että. Tällä kertaa lähestyy hyökkäävän armeijan koneiden valloittaa fantasiamaailmassa ja pyyhkiä pois rauhanomaisen asukasta. Voit estää tätä tapahtumasta, kuolematon sankareita ja jumalia on - että te tarkoitti - kohdata pahan robotteja. 

"THE Mechanoid sota" laajennettu Skyforge muun muassa uusi "jumalallinen muoto" oman venyttely. Saadaksesi, sinun on täytettävä sekä erityisestä Quest ovat suorittaneet nousunsa jumaluutta kaikki seikkailuista lisäosia. Lisäksi voit odottaa uusia taistelevat haastava hyökkäys vyöhykkeet "The Mechanoid War", rapea pomoja, tuore raid esimerkiksi kymmenen pelaajaa ja uuden "Generation 2" -Ausrüstungsgegenstände että saat loogisesti palkkiona jos uusiin haasteisiin Skyforge Masters. Sinulla on oikeus aloittaa levittää se on vain yksi ja puoli viikkoa seuraavaa: "Mechanoid War" julkaistaan ​​27. kesäkuuta. Kaikki uusi sisältö ovat tietenkin vapaasti jokaisen pelaajan.

Lähde: My.com