OGame: klassinen avaruusstrategia juhlii 15 vuottaGameforge juhlii 15. syntymäpäiväänsä OGamen tapahtumia, tapahtuman palvelimet ja ilmoitusta Spreadshirtin Shop.

OGame

OGame

OGame on epäilemättä yksi klassikoista keskuudessa selain pelejä. Vapaa strategia peli vuonna 2002 oli alussa - kauan ennen suurta kukoistus selainpohjainen online-pelejä - ja laittaa ansiosta valtavan menestyksen perusta saksalaisen peliyhtiö Gameforge. Tähän mennessä yli 70 miljoonaa käyttäjää ovat allekirjoittaneet mukaan Gameforge maailman kirjautunut. oli tässä kuussa Karlsruhe kehittäjä ja julkaisija f2p pelejä juhlii 15 vuotta hänen ensimmäinen peli, perustaja ja toimitusjohtaja Alexander Rösner vielä kehittyneet käsi oli vuosituhannen alussa.

Teille, syntymäpäivä OGame tarkoittaa, että odotat useita-pelin tapahtumia lähiviikkoina. Lokakuun aikana tulee olemaan tapahtumia, jossa huomaat, esimerkiksi pimeän aineen roskia pelloilla tai voi kerätä erityisiä esineitä aikana pyöräretki. Lisäksi tapauksessa palvelimet tulevat 4. lokakuuta alussa, jossa te nousevat muita pelaajia vastaan ​​herruudesta avaruudessa taistelee - toistaiseksi, niin normaali. Erikoisuus koko: Jos onnistut yksi palvelimet, jotka ovat vain rajoitetun ajan saatavilla päästä top 10, voitko "arvokkaita palkintoja" voittaa. Mitä tarkalleen on aikeissa Gameforgelle mutta ei vielä paljastanut.

Lisäksi nykyinen pelaaja OGamen pääsy iloita hetken päästä ilmaiseksi kaikille erikoisominaisuuksia. Näitä ovat lisääntynyt määrä tuotannon ja tutkimuksen nopeus. Kehittäjät Elementin animoiminen alkuperäisestä versiosta nettipeli uudelleen ratsioita mennä paljon nopeammin, mikä avaa sinulle uusia taktiikoita. Lopuksi Gameforge on ilmoittanut Spreadshirt shop Ogame, tahtoo, voivat ostaa T-paitoja, huppareita, lippikset, matkapuhelin tapauksissa, hiirimatot, ja muita tuotteita. Kun avataan, ei vielä tiedetä.

Lähde: Gameforge