Wurzelimperium


Som en hage gnome, er du ansvarlig for å sette opp din egen frodig hage paradis i Wurzelimperium.

Som en hage skal se ut - det er avskjed av måtene. Man finner det fint å bare la alt vokse som naturen ment. Den andre er på et plettfritt plen som kan gjøre det grønne på Queen konkurransen. Atter andre liker små keramiske skapning med røde caps som er plassert nøye i forgården: hagenisser.

Funny dverger fokus

Du hører forhåpentligvis til den tredje gruppen. Til slutt, vil du Wurzelimperium til styret slik Imp trupp. Som en hage gnome du vil streife den grønne verden av tue Empire og nyte din lidenskap for hagearbeid. Strengt tatt Wurzelimperium er en økonomisk simulering. Fordi som en hage gnome du tar vare på alle aspekter av din hage imperium. Du er Lord of the front hage og kan organisere det som du vil. Ingen radioen ba deg i mellom. Du har å så blomsterfrø, sette løk i bakken, satte planter og ellers planlegger å sette opp alle elementene i hagen nøye.

Når plantet, bør du holde dine grønnsaker, selvfølgelig. Regelmessig vanning er denne plikten. Og det vil bremse fallet, du kan trekke løk og poteter høste fra en liten gård. Forhåpentligvis du ikke tidligere har tapt jordbær ute av syne! Din inntekt, kan du selge til andre hagenisser eller kunder. De pengene du trenger raskt. Tross alt, du har å kjøpe frø for neste sesong. Og selvfølgelig ikke alt om i hagen din bare planter. Hagen din er din lille imperium. Og det gjelder å pynte det. I Green Valley har du mulighet til å skaffe egnede dekorative elementer.

Og hva ville en hage uten naboer? Sikkert halve moroa. Vær derfor alltid bekymret for velferden til dine naboer. The Garden spill Molehill Empire er en underholdende nettspill for små og store aktører. Den søte nettbaserte spillet har mange ulike oppdrag for deg klar, så det er ingen mangel på varierte oppgaver.