Anno Online: With parempia aluksia merirosvoja vastaan ​​- …Ei vain taistelevat merellä tehty oleellisia muutoksia. Myös laivanrakennus, tutkimus puun ja pyrkimys järjestelmän Anno Online on nachgeschraubt vahva. Kuten tänään, yksityiskohdat on julkistettu, joka pitää nimi laiva taistelee 2.0 pian pelin palvelimet nettipelit syöttölaite.

Syksystä on merirosvo taistelee maailman Anno Online ja suunnilleen yhtä kauan kuin keskustelun pitää sen, mitä, missä, voidaan tehdä paremmin. Se, että kehittäjät ovat tehneet muutoksia lippuja ollut mikään salaisuus, mutta varhainen välähdyksiä antoi Blue Byte äskettäin kautta testipalvelimella. Tultua skenaarion tulokkaat telakalle jopa taisteluun itse, melkein missä tahansa pääsy muutoksia. Laaja PvE ominaisuus Anno Online on siis täysin nurinpäin. Tärkeimpiä asioita ovat:

  • Torjua alukset ovat päivitettävissä, joten alus järjestelmä, jossa jopa 30 eri vaiheissa integroidaan
  • On lisääkin Adventure saaret (Standard, Karibia, Arctic), ulkonäkö muuttuu riippuen soittimen tasolla
  • Suunnittelu telakalla täysin uudistettu
  • Uusi Partiolaiset mahdollistavat vastedes kohtaamisia merirosvot (samanlainen kuin seikkailu korttia tutkimusmatkailijat Settlers Online)
  • Aarteen metsästäjät on myös paistaa jälleen
  • Torjunnan merirosvot kapteenit on nyt edellytys edetä tutkimus- puussa

Telakan saa uuden käyttöliittymän.

Nykyisin löytyy aluksen taistelee 2.0 sekä avoimen pääsyn testiympäristö Anno Online, mutta Englanti. Tarkemmin, milloin oman saarten tulla säännöllistä palvelimia hyötyä innovaatioita, Blue Byte ei ole pettänyt. Yksityiskohdat voivat lukea foorumin taloudellisen simuloinnin hänen.

Ja tilauskanta keksii innovaatioita.

Lähde: Forum pelin / testipalvelimella