Anno Online: Mausteet pitää vaihtaaOlet tehnyt sen ja 250 kauppiaat voivat asettua kanssasi! Onneksi olkoon. Ilman keskeyttää asukkaille asettaa lisävaatimuksia. Tällä kertaa se olisi olut ja mausteet. Vaikka oluensa kuin panimo (ja toinen saaren kasviperäisten hedelmällisyyttä) voi tuottaa itse, mausteita on tuotava. Sen vuoksi on tarpeen ryhtyä säännölliseen kauppareitti muiden kanssa. Ja se ei ole halpaa, siis sama kuin ensimmäinen vihje: Ennen kuin jatkat kolonisoitu saaria ja aina rakentaa uusia rakennuksia, huolehtii teistä, rakas kerran verotulojen lisääntyminen. Rakennettu esimerkiksi ylimääräisiä veneet luistelu koska niiden asukkaat maksavat enemmän veroja kuin viljelijät. Myös saattamalla olemassa olevien talojen ottaen tilanne voidaan ehkä optimoida.

Vaikka kauppias tarvitsee kaksi kertaa niin kauan kunkin tien, mutta se voi toimia ja liikenne. Tämä on järkevää erityisesti alkuun.

Takaisin Spice Tuo: Tätä varten on ensin kaupallinen varastointi. Koska laiturissa toimistossa yleensä on jo käytössä, se edellyttää myös vielä toinen laituri. Jos varaston kerran satama, kauppa-aluksessa on vain häntä vielä. On parasta ottaa yhtäläiset puolivälissä aluksen kaksinkertaisella laajennettu pitoon. Suurempi kapasiteetti tehdä myöhemmät maksetaan nopeasti, sillä kauppalaivat voivat matkustaa välillä saaria edestakaisin.Kustannukset tässä tapauksessa vain infrastruktuurin lähes 2 miljoonaa kultarahoja (luvut 9. heinäkuuta 2013 päivitys):

  • Rakennus: 275000 Pier + 85000 = 360000 kaupalliseen varastointiin kultakolikoita
  • Kauppa-aluksen: 750000 materiaaleille + 200000 kaksinkertainen kuormatila laajennus + 300000 + 300000 jälleenmyyjältä puolivälissä aluksen itsensä = 1550000 kultakolikoita

Todettuaan kaupankäynnin tallentaa, sinulla on mahdollisuus löytää kauppakumppaneille toimistoon.

Onko tämä investointi kerran tehty, se ei ole kauan, pysyä teidän kauppiaat himoitun mausteet käsissään. Noin toimistotilaa tulet nyt Menu. Kanssa NPC Northburgh voit aina suotuisa vastustamaan kultakolikoita mausteita. Vain tavaroiden ja vahvista hinta.

Northburgh löytyvät nyt muita pelaajia.

Lähde: verkkosivut peliMyös lukemisen arvoinen:

  • Aloittelijat Vinkkejä Anno Online
  • Optimoinut oman talouden
  • Mikä saari on paras?
  • Lisää vinkkejä ja niksejä Anno Online