Hay Day: kiusoitteli päivitykset kaupunkialueellaSupercell on ilmoittanut, että kaupunki ominaisuus laajenee Hay Day tänä vuonna. Siellä on myös ensimmäinen epämääräisiä tietoja seuraavassa päivityksessä.

Suomalainen kehittäjä Supercell on fanien hänen ilmainen peli Farm Hay Day hiljattain Q&Tietty mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiin, että polttaa ne mukaan kynnet. Joten pelaaja halusi tietää, onko joukkue koska suunnitelmat ovat parantamiseksi kaupunkialueella tai laajentaa kaikki. Vuonna Hay Day rakentaa, joka on paitsi tilan, vaan stomps myös todellinen kylä maasta. Supercell myöntää, että he ovat laiminlyöneet tämän ominaisuuden pitkään. "Meillä oli suuria suunnitelmia kaupunki, kun se on julkaistu, mutta sitten huomasimme, että meillä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi aikaa saada läähättää seuraavalle tasolle", lukee virallista foorumia Hay Day.

Tänä vuonna Supercell todella halusi omistaa kaupunkiin. Studio on joitakin suunnitelmia, mutta ei halua paljastaa. Jopa uusia tapahtumia Hay Day, joukkue pitää matalaa profiilia. Seuraavassa päivityksessä jää vielä mitään muutoksia pelin tapahtumiin myöhemmin vuoden desbezüglich mutta jotain tapahtuu. Mitä tarkalleen että seisahtukaat tähdet, he sanovat.

2014 Kaupunki päivitys julkaistiin. Sittemmin ei paljon on muuttunut ominaisuus.

Seuraavan päivityksen Hay Day Supercell lupaa "uusi ominaisuus" a. Mitä se tekee, vaan voidaan petti vain tulevassa esikatselu. että odotusaika pelaajille, että muut ihmiset maatilalla apua vähenee huomattavasti Yhtiö tunnetaan myös olemassa. Nykyisin se kestää kaksi viikkoa hänen kun tuettu tilansa ystävä, voi käydä häntä uudestaan. Patch, tämä lyhenee 72 tuntia. Tuuletin halusi tietää, jos odotusaika voi olla vain 24 tuntia edes, mutta pidä Supercell sitten mutta hieman liian lyhyt. Kehittäjät tarjoavat edelleen vähentämään näköpiirissä: "Voimme muuttaa myöhemmin vielä, jos se on tarpeen."

Lähde: Official Forum