My Free Farm


Gården ringer! I nettleseren spillet My Free Farm du tar vare på en bonde til dyr og feltene.

En klassisk farm-nettleserspill

My Free Farm er den første Farm online spill Tyskland - som kjenner ren livet på landet bare hørt om, har nå muligheten til å legge uten tungvint ankomst til egg kyllinger, ullen sauer og planting av ulike frukter og grønnsaker til å vare.

Gordon vet hva de skal gjøre!

La oss vise deg gris Gordon som en driver en gård og pleier sine skapninger og bekymringer. In My Free Farm kan du åpne sin egen bønder klubb eller markedsføre sine produkter produsert på en reklame kolonne i landsbyen for å selge dem til ditt eget marked stall. Håndteres med utallige andre spillere på brokete markedet og med litt hardt arbeid, tålmodighet og omsorg, kan du forberede deg en annen gård. du kan tjene because've stadig mer ledig areal og plass du har til nye felt og stall, desto mer.

My Free Farm beviste med nydelig grafikk og mange spennende oppdrag som kan måle den muntre hagen simulering tue i noe. Vil also're en ung bonde - bestått stråhatt på, ta tak i høygaffel og la deg fortrylle av en unik atmosfære omgitt av utallige griser, kyr og honning-gi bier.

Den gratis nettleser spill My Free Farm har blitt utvidet de siste årene med hyppige oppdateringer. Dette er bare noen av funksjonene som er spilt inn:

  • En veterinær for dyr som lider Röhrhusten eller hodepine.
  • Kino hvor du ser filmer og dermed samle penger punkter som gjør deg sikker belønninger.
  • Dyr som angora kaniner som produserer ull.
  • Ekstra bygning med nye produkter, som for eksempel den spesielle oljefabrikken.

Selv om mange spillere prøve å finne min gratis Farm jukse koder, er søket fortsatt i bruk, også jukser ikke fungerer i nettleserspill, men som en regel. Tips og triks for My Free Farm Likeledes, et populært emne. I sistnevnte, kan vi hjelpe!