Hearthstone: Maexxna sankarillista tilassa – Joten tappaa …Et tiedä miten pitäisi murtaa Spider Queen Hearthstone? Sankarillinen tilassa on se mitä, ei kysymys. Maexxnas kyky automaattisesti lähettää jokaisen kierroksen kaksi palvelijoillesi käteen, on haaste, joka on voitettava ensin. Alussa et asettaa jalka oven ja get'd paremmin huolehtia sinusta pelastamiseksi elämääsi pistettä ennen kuin olette omistautunut Maexxna itse. Luoda todellista hämähäkki tappaja, sinun siksi kestokyky ja palvelijat taisteluhuutonsa, jonka voit soittaa kentällä uudestaan ​​ja uudestaan ​​ensimmäinen paikka.Voittaa Maexxna, seuraavat asiat ovat tärkeitä:

  • paranemista
  • Pieni palvelija hyvällä taisteluhuuto
  • Rush / välittömät vahingot

Et tarvitse:

  • kortteja ulosvetäjä
  • Palvelijaansa pilkan tai kuolinkorinaa

Siksi olemme päättäneet käyttää Paladin koska hänellä on vahva parantavaa kykyjä, mutta lisäksi jopa vihamielisesti palvelija voi heikentää. Tärkeää avainkortilla Guardians of the Kings, Truesilver Champion ja rauhanturvaaja. voodoo lääkäri, Holy valo ja Näkijä Keramiikka Ring auttaa sinut elossa enää alussa peli. Kanssa Leeroy, Nightblade tai Argentumkommandanten tuo te myöhemmin elämässä olevia hämähäkki.

Meidän Paladin kannella vastaan ​​Maexxna sankarillista tilassa

Fighting strategia:

Kansi on suunniteltu tasapainon paranemista ja vaurioita. Tätä varten sinun on paitsi palvelijat, jotka voivat parantaa minun taisteluhuutonsa, on käsillä. Vaan myös niitä, jotka tekevät vastustajat mahdollisimman heikon ja tappamatta niitä siellä! Siellä on vain enintään seitsemän ministeriä vastustajan puolella taistelukentällä alueella, kenttä on täynnä, hämähäkki voi tuottaa mitään (vahvemman) palvelija. Sen vuoksi tulee teihin, jos mahdollista, vain enintään seitsemän pistettä vahinkoa per kierros. rauhanturvaaja ja nöyryys ovat juuri pakassa, mutta hieman tärkeä ase on koordinointi Paladin. Lukuisien aavemainen hiipivästä alle Maexxnas ohjaus vaihtelee yleensä koordinointi 4. kierroksella, jotta lisää kenttään heikko henkilöstön. (myös Leeroy Jenkins tekee suhde parempia palveluja). Siitä hetkestä alkaen, on tärkeää aina Guardians of the Kings play off ja voodoo lääkäreiden paranemista ja jyrsiä samalla elämään olevia pomo. Palvelijaansa kiire tai välittömästä vahingosta (Elf Archer, Nightblade) ovat erityisen hyödyllisiä. Ottaen huomioon, että Maexxna aina lähettää takaisin vain kaksi palvelijaa! Olisi tuhoisaa, jos lääkäri hämähäkki putoaa uhri samalla myös tekee tilaa voimakas Spectral ritari vastakkaisella puolella.

Siitä hetkestä, olet itse asiassa jo voittanut. Niin kauan kuin vartija putoaa takaisin käteen (niin vain pelata korkeintaan kaksi palvelijaa), parantaa saat sinulle enemmän kuin haittaa.

Koska olet palvelijoillesi saada jokaisen kierroksen takaisin kädessä, se täyttyy nopeasti. Tämä on suuri ongelma. sitten yritti pelata pois loitsuja ja päästä eroon, joten tärkeä avain kortit voi liikkua ylös. Jos näet, että se on loppumassa - esimerkiksi siksi, Guardians of the Kings on hidasta, ja se pian hiipui huolimatta paranemista - kytkeytyy sitten hyökätä. tasa-arvo, koston Wrath ja koordinointi tarkoituksena on tarjota välittömästi lepoon. Paljon aikaa sinun ei tarvitse, koska nyt Maexxna tulee kohoavat kaikki heidän aiemmin osannut soittaa. salaisuudet Eisenschnabeleule, Big Game Hunter ja Argentumkommandant palvelevat viivyttää väistämätöntä, koska oikeastaan ​​laskee nyt vain: Kaikkea asti hämähäkki! Riippuen siitä, kuinka olet tehnyt hyvin te alussa, olisit voittaa kilpailun.

Olipa Leeroy, Nightblade Elf Archer ei ole oikeastaan ​​väliä. Välissä ajoittain Maexxna hyökkäys ja voitto on sinun.

vaihtoehtoja

Kartat vaihtoehtoja, jotka tukevat tätä Hearthstone vastaisen strategian Maexxna halvempia mieheni olisivat (RushArkangolem, Wolf ratsastaja) Tai välittömät vahingot sijasta vahingoilta on verrattain kallista Nightblade tai salaisuuksia. Voisit jopa aiemmin tarjota enemmän kipua Maexxna. Haittana on, että ne, toisin kuin katumus, tasa-arvo ja nöyryys mutta jatkaa kädessä Maexxnas turvaverkko hyvyys ...Lähde: Peli