The Simpsons – Springfield: Christmas 2015 – tapahtumastaJoulu 2015 Simpsonit

Odotus oli sen arvoista: EA viestittää alkutalvesta tapahtuman ja esitellään lukemattomia tehtäviä ja kohteita.

Päivitys 9. joulukuuta: Christmas -tapahtumassa The Simpsons - Springfield käynnistyy! Jos kaupunki vielä tulla mukaan kesällä näyttää, matka Google Play -kauppaan tai iTunes App Storesta arvoinen. Siellä voit ladata päivityksen itse asentaa ja edes alkuun ajoissa, joten voit varmuuskopioida kaikki lahjat sinulle. Oppaamme, me paljastaa mitä odottaa sinua talvitapahtuma.

Kilpavarustelun koristelu

Kuten olet varmaan jo huomannut viime viikolla, Flanderi on sisustanut talonsa ... ja kasvattaneet ante viimeisimmän päivityksen lapiolla. Homer tuntuu vaati välittömästi sisustaa talonsa vielä jouluinen ja ilmeisesti kaivaa kaiken pois, hän voisi löytää kellarissa. Koristeluun tehtäviä Homer kukin kestää vain muutaman sekunnin.

Sillä varmasti on enemmän, Homer!

Juhlii hana ja kerätä tapahtuman valuutta

Kun Nachbarinos runsaasti joulutunnelmaa The Simpsons - ovat antaneet Springfield, ensimmäinen juhlijat myrsky kaupunkisi. Pieni, kierrellen joulun vaatteita ihmiset nauttivat talven metropoli, joten meille Tapahtuma valuuttojen kun te hanat. Mobile Game Nyt voit kerätä joulun hatut, jouset ja palloja. Kaikki kohteet on käännyttävä kaikenlaisia ​​hintojen selvitys.

Talvi 2015 hinnat

Työsi on talven tapahtuma luonnollisesti palkitaan. Kuten niin usein tapahtuma on jaettu kolme näytöstä. , Joita voidaan hyödyntää hänet tänne, oppia sen seuraavassa taulukossa:

Act 1 Hinnat jouluksi hatutLinkit Noin Express
Springfield Orpokoti
Dancing Poro
Virgil majasta
Laastarit ja Huono Violet

Hintoja säädöksen ensin

Act 2 hinnat misteliHänen kuva on Rembrandtin
abercrombie & rikas
suklaa Shoppe
Buckingham Pay-Less Motel
Festivus CV
Laki 3 hinnat tuttiKearney muut poika
Mrs Sinclair
Wall E. Lumikko n
vauva Gerald

Kiintein hinnoin Things Tarpeettomia

Kaupassa itse löydät joitakin koriste-esineitä, kuten ermorderten Lumiukko, vaahtokarkkia puita tai Eiszaun. Palkkion valuutan donitseja saat itsellesi joulukuusi, Duffin Centre Arena, Springfield jäähalli ja muita tietoja metropoli. Mutta aikana uusimmat päivitykset voi luoda omia erityisiä hintoja. Tähän tarvitaan edellä mainittuja resursseja:

 • Joulu hatut (Act 1) tai tuloon (laki 2) (Get it muun muassa juhlijat)
 • joulupallot (Get it muun muassa juhlijat)
 • joulunauhat (Tuo ystävät lahjoja)

Kautta tehtäviä ja Daily Tulo bonus saat itsellesi mutkaton enemmän Caps / misteli, The sinun ei pitäisi tehdä ilman.

Muun muassa seuraavat kohdat voidaan tuottaa aarteita tapahtuman aikana:

 • Marginaali Snowman (Alaosa-parannus)
 • Knechtin Ruprecht Snow Dog (turhamaisuus-parannus)
 • Wooly Bully (rakennukset, tuo joka 4. tunti 160 Joulu hatut!)
 • chic iglu
 • Joulu simpukat 50 $ kiloa
 • Skihütte (8 tunnin välein, 150 dollaria ja 13 kokemuspisteitä)
 • Juhlava lyhtypylväs x3 (Alaosa-parannus)
 • Juhla puutarha Bell x3 (Vanity-parannus)
 • Giant ulkona firepit
 • Juhlava tikkukaramelli x3 (Alaosa-parannus)
 • Joulukuuset kakkoslaatua
 • Jääveistokilpailu Couchgag Scene

Nähtävyydet - Snowman, eksoottisia eläintarha, piparkakkutalon ja lisää

Eri nähtävyydet laajentaa tasoa lavalla. Kerätä mahdollisimman paljon joulun hattuja kuin mahdollista!

Saada lisää kohteita, niiden Springfield lähettää pelata lumessa. Viisi askelta lumiukko ensin syntyy, mikä voidaan nähdä. Joten lapset tarvitsevat esimerkiksi kasaantuvat lumi, joka sitten levisi hölmöjä. The Simpsons - Springfield huomiota kiinnitetään vähältä muita nähtävyyksiä, jotka houkuttelevat juhlijat:

 • Paras lumiukko koskaan
 • piparkakkutalon
 • Eksoottisia eläintarha (laki 2)
 • Poro Burger Truck (laki 2)
 • Linnoitus yksinäisyys (laki 2)
 • Schwarzbrenner Hut (laki 2)

vierailla naapurit - rakastavat tai pahaa?

Kaupungeissa naapurit luulet paitsi varoa juhlijat, mutta myös kutsuttavat lahjoja. Täällä kuitenkin olemassa yksi pieni saalis: Sinä päätät, teet rakkaus tai pahaa - sama koskee naapureita ennen he avaavat lahja. Päätöksestä riippuen saat tietyn määrän joulunauhat:

Miten päätät?

Selittää: Valitse molemmat pelaajat "rakkaus", molemmat saavat kukin 15 silmukoita. Kuitenkin molemmat ovat "pahoja" maan tileistä Fieslinge vain 5 kohti silmukka. Kuitenkin on "huono" ja toinen "rakkaus" niin siellä paholainen 25 silmukoita, kun taas enkelit olla tyytyväisiä vain yksi.

 • Johtopäätös: pysyväksi rakastava kannattaa tässä tapauksessa. Tietenkin vain jos heillä molemmilla puolilla.

Hot-Squishee asemalle

Hot Squishees pitää Springfield talvella hyvällä tuulella, kun kaikki, ne ovat edelleen käynnissä niiden kesävaatteet ympärille, koska se voi nopeasti tulla kylmä. Kun olet määrittänyt kuuma Squishee asemalle, pojat valitsee jotka antautuvat kuumaa juomaa ja saada kanta-asiakaskortteja. Näillä sinua tason asemalle ja takaa ylimääräistä sokerihumala valtaa juhlijat aiheuttaen kärjen säde kasvaa.

viikoittain haasteet

Enemmän Winter Tapahtuma tehtäviä Simpsonit - Springfield.

Jotka ovat vielä riitä työtä, joka oikeastaan ​​katsomaan viikoittain haasteita. Viisi-tehtäviä viikon teille, jotka voivat tehdä osansa rinnakkain. Muun muassa se unohdetaan Apu hyllyjen täyttää napauttaa juhlijat tai jättää lahjat kaupungeissa ystävällisiä pelaajia.

Alkuperäinen viesti 12.03.2015 09:54:

Jälkeen Halloween ja kiitospäivä tapahtumia teillä on mobiilipelien nykyään mahdollisuus hengähtää. Seuraava tapahtuma - Joulu 2015 Simpsonit - Springfield - mutta ei missään tapauksessa voi olla kauan. Ensimmäinen teaser tulevan festivaalin on jo ilmoittanut eilen EA: Nachbarino Ned Flanders on jo koristeltu talonsa jouluksi! Onko Homer voi pysyä sen taideteollisuus vai ei, sitä sovelletaan ensi viikolla selvittää itse.

Selkokielellä: Joulu tapahtuma vuonna 2015 The Simpsons - Springfield alkaa muutaman päivän. Täällä oletettavasti kyse kilpavarustelu kannalta joulukoristeita.

Jouluvalot kaikkialla!

Karkkitankoja ja Bunte Lichterin - Nachbarino joulun juhla voi odottaa.

Pelaajat, jotka olivat jo viime vuonna tässä mobiilipelien tie voisi välittää hauska tonttu erityisellä aseella ilmaan hallita jokapäiväisiä tehtäviä ja hyödyntää kaikenlaisia ​​lahjoja. Jos The Simpsons - eivät halua odottaa jouluksi Springfield juuri nyt, voit ainakin perustettiin viime vuonna ja mutkaton anschmeißen valaistus koteihin joulun valokytkin. Vaihtoehtoisesti valitsee omat taloa, jossa voit toteuttaa ansainnut juhla version 2014 tarkastettu.

Lähde: Peli