Marvel Avengers Alliance


Spider-Man, Thor og Black Widow har også sosiale behov. Denne de lever i sin egen Facebook-spill. I dette spillet, men tar du vare ikke til mellommenneskelige relasjoner, men å bygge en superhelt troppen ...

I den frie Facebook spill Marvel Avengers Alliance har forestille deg din egen tropp med superhelter fra Marvel-universet sammen. Du kan Hulk sammen Spider-Man, Captain America og la dem kjempe Mr. Fantastic, eller Black Widow og Black Panther. Til gjengjeld får du det for det med en strålende band av superskurker for å gjøre de Metropolis, Megacity og Co ønsker å gjøre til sitt herredømme. Legioner av tegnere og animatører sikre at den riktige atmosfæren er opprettet med det rette utseendet.

i sosialt spill Marvel Avengers Alliance du kommandoen din superhelt i turbaserte kamper enten i PvE-modus eller mot andre spillere. Nøkkelen til suksess i disse konfliktene er ikke bare riktig taktikk, men også nivå opp figurene dine. Hver superhelt kan endres til dine ønsker etter. Stoffet ISO 8 forbedrer alle evnene dine tegn. Så du kan utstyre i sine angrep eller gi Spider-Man mer makt i sine spinnende skudd som Hulk med en mye større nøyaktighet.

Men før du kan få tilgang til hele helten i troppen, må du rekruttere etter du takle visse utfordringer eller absolvierst oppdrag de bare. Så du bygger etter deg, og etter den mektigste kraft S.H.I.E.L.D. agenter sammen, den enøyde leder Nick Fury noensinne har sett, og den eneste måten du kan verden i Marvel Avengers Alliance mot Magneto, Dr. spare Doom og Co ..