The Settlers Online: XXL päivityksen eliitti yksiköihin, …Päivitys (lokakuu 1): Kuten kehittäjä ilmoittaa XXL päivityksen tallennetaan ainoastaan ​​ensi viikolla. Kun päivitys on laskeutunut live palvelimet, koet sen kanssamme.

Ubisoftin nettipeli "The Settlers" -sarja laajenee tässä kuussa vahva. Odotetaan ensi viikolla keskiviikko, 30. syyskuuta ns XXL ominaisuuspaketti menee elää. Ja se on todella täynnä tuoretta sisältöä pelaajille strategiapeli.

Viime viikkoina, Blue Byte on johdonmukaisesti esittänyt konkreettisia tietoja yksittäisistä innovaatioista. Nyt vihdoinkin asiat liikkeelle. Nykyisten suunnitelmien mukaan, sinun on vain muutama päivä pääsy kuuluu seuraavasti:

  • Suurempi enimmäismäärä
  • Island laajennus
  • Storm rannikon skenaario
  • Rampage Arabian Nights
  • Eliitti yksiköt uusilla tuotantoketjut

Sekainen Ominaisuudet Paketti

Talonrakentaminen, Island laajennus, Level 75 ja The Settlers Online.

vaiheessa Tähän mennessä 50 tehdään tulevaisuudessa, mutta taso 75 pidetään maksimissaan. Näin voit päästä seuraavalle tasolle vaiheissa myös, myös tehtäviä kuvaan. Rakennukset, voisitteko laajentaa Viidennen vaiheen toistaiseksi, myös laajentaa pian.

Kiitos uuden saaren laajennus kymmenen alojen lisäksi siellä jälleen kaikesta tutkimusmatkailijat Tuore taso 50 keskuudessanne. Varaudu ole pelkästään vihollista tyypit, vaan myös rakennustyömailla maalla ja merellä sekä uusia arvokkaita luonnonvaroja. Edistyneille pelaajille myös seisoo mysteeri haaste nimetty myrsky rannikon skenaariossa lisäksi olet kymmenen seikkailu Tausenduneine iltana jossa sekaantua Ali Baba, Sinbad ja Aladdin.

disney&# 039; s Atlantis

Uudessa Elite kasarmin eliitin muodostuneita yksiköitä. Näitä ovat ritarit, Piirittäjät tai panssaroituja tai asentaa tarkka-ampujat, jotka keksiä enemmän ruokaa ja hyökkäys pistettä ja tiettyjä kykyjä. Kuitenkin tarvitaan erityistä raaka-aineet, kuten platinan, hiilen, mahonkipuiset, satulahuovat, titaani malmin ja graniittia vastaavien uusien rakennusten super-yksikköä.

Kun siellä on enemmän uutinen XXL päivityksen Settlers Online, opit sen browsergames.de.

Lähde: viralliset sivut