Game of War – Brann Age


Bygg et selvstendig rike i antikken og legg alle andre folk i verden i Game of War - Brann Age!

i Game of War - Brann Age du har sjansen til å bygge et land fra bunnen av. Den mobile Spillet tilbyr deg bredt spekter av muligheter i utformingen av byen samt ødeleggelse av landsbyer på den andre. Hvis du er på tvisten og ønsker å klaske andre virtuelle rumpe, vil du raskt finne i dette strategispillet.

Bygge en imponerende imperium!

Først av alt, oppfordres du til å sikre grunnleggende tilførsel motivene dine. Ressurser som tre, gull, stein, og mat er hjørnesteinen i en høykultur. Men kunnskap er avgjørende for å være konkurransedyktige. For dette, kan du bygge et akademi og utvikle alle teknologier er det action og tilstedeværelse eller demontering av råvarer. Den militære spiller også en viktig rolle, etter alle dine tropper er hammeren å slå ambolten av riket. Du setter på massive hærer for å lære dine fiender betydningen av frykt. Du aldri gerätst bak når du trener din hær og regelmessig plukker opp.

Strategiske kamper i sanntid

Slagene med andre folkeslag og land du oppleve første hånd i sanntid. Hva ville være en rekke soldater uten en reell leder? I Game of War gjør du for å hjelpe din selvlagde helten troppene dine enda mer. Du rüstest ham med våpen, skjold, smykker og mye mer. Jo bedre utstyr av kriger og jo høyere du avanserer, jo mer uovervinnelige hæren din. Helten din kan fanges og til og med drept: Men vær forsiktig. Det ville være svært dårlig for moralen til ditt folk og dine krigere.

aldri alene

En måte å øke sjansene dine i kamp, ​​er allianser. Ved å sammen inkluderer deg andre konger, vinner du i styrke og selvsikkerhet. Diplomati er tilstøtende militær styrke er nøkkelen til strøm. Med hjelp av den globale chat du kan diskutere og utføre krig mind games strategier med allierte.