goSupermodel


Vil i en verden av glamour og mote den mest berømte diva og forevige deg selv i hodet av folk som den mest vellykkede modellen som noensinne!

Du har alltid ønsket å være en enda vaske ekte modell? Deretter fyller du ut goSupermodel drømmen din, kjøpe deg de vakreste og dyreste klærne og få deg en diva et navn blant alle de andre utallige kvinner. Men første du begynne i det små før du kan dusje deg med berømmelse og formue.

Spillet lar deg velge selv i begynnelsen av en fin, pre-laget dame med hvem du kommer til å riste opp modellen scenen litt. Har du funnet din ønsket dame, låne deg henne et navn og en kort beskrivelse.

GoSupermodel eksempel, tilbyr deg muligheten til å delta i konkurranser og derfor å få berømmelse poeng. For alt du gjør i spillet, får du berømmelse poeng som du kan forbedre ditt omdømme. I tillegg tjener du på jobben din godt goPenger som lar deg gjen einkleidest deg. men du kan også ditt eget magasin på bena eller plan å eie modell show med dine venner - i modellen av verden nettleser~~POS=TRUNC goSupermodel er du nesten ingen grenser for å slenge deg inn på scenen. Tillegg til de nevnte jobbmuligheter du har tenkt dansearrangementer, absolvierst foto shoots eller avverge din tid med ulike spill.

Har du tjent det inn goSupermodel nok penger, er det på tide å dra på shopping! Spillet tilbyr deg flere mote linjer som alle kan slå dem på deres eget antrekk og unike plagg i hjertet av hver håpefulle modellene høyere. Du kan fritt utvikle deg inn goSupermodel og ta stien som du ønsker. Du bestemmer hvordan din modell utvikler seg.